VIP-gæsterne så kampen fra VIP-lokalerne på Fælledens 1. sal. Foto: Per Bille

VIP-gæsterne så kampen fra VIP-lokalerne på Fælledens 1. sal. Foto: Per Bille

Skanderborg-herrer er slutspilsklar efter meget speciel kamp

Skanderborg Håndbolds herrer spillede for første gang for næsten tomme tribuner

Af
Claus Sonne

Primo Tours Ligaen Skanderborg - Mors-Thy 27-19 (14-13) Mål for Skanderborg: Morten Balling 4, Cornelius Kragh 4, Jonas Samuelsson 4, Mathias Bitsch 3, Marcus Mørk 3, Nikolaj A. Nielsen 3, Lars Skaarup 3, Kristian Bonefeld 1, Magnus Haubro 1, Mathias Smed 1.

Mandagens sejr til Skanderborg er en af dem, der ikke bliver svær at huske: I en næsten tom hal sikrede Skanderborg sig for andet år i træk adgang til slutspillet efter en kamp, hvor Morten Kirk Olesen måtte gå efter et kvarter, da hans bedre halvdel var gået i fødsel, og hvor Mathias Smed fyldte 25 og i omklædningsrummet efter kampen blev begravet i kanel i en sådan grad, at holdkammeraterne efterfølgende ledte efter alternative bademuligheder.

Se Per Billes fotos fra kampen her:

Det var dog de tomme tribuner, der stjal overskriften. Ikke at det kunne ses på banen, hvor de to hold gik til makronerne. Skanderborg fik således seks udvisninger.

Ved pausen var Skanderborg foran 14-13, men efter denne rullede Kristoffer Laursen gardinet ned, så de grønne på 14 minutter bragte sig foran med 7 mål. Og så var den kamp lukket.

Samme Laursen blev kåret som kampens spiller og kaldte det en spøjs oplevelse at spille i en næsten tom hal.

"Jeg synes dog ikke, vi lod os mærke med det. Men det var nok meget godt, at første gang, vi oplevede det, var på hjemmebane," konstaterede han og storglædede sig over pladsen i slutspillet.

Publiceret 10 March 2020 09:36