Lars Skaarup nettede fem gange i nederlaget til Fredericia. Arkivfoto: Ole Nielsen

. 28.11.2018. Herre Håndbold Ligaen. Skanderborg Håndbold-BSV. Foto: Ole Nielsen

De grønne gik i sort mod Fredericia

Oveni nederlaget kom en hovedskade til Jonas Samuelsson

Primo Tours Ligaen Fredericia HK – Skanderborg Håndbold 33-28 (17-17) Mål Skanderborg: Lars Skaarup 5, Cornelius Kragh 4, Morten Balling 4, Mads Kalstrup 3, Mike Haack 2, Marcus Mørk 2, Magnus Haubro 1, Morten Kirk Olesen 1, Kristian Bonefeld 1, Jonas Samuelsson 1.

Skanderborg Håndbold skriver følgende om kampen:

Fjerdesidste runde stod på udebane i Fredericia tirsdag aften. En af firekommende muligheder for at komme endnu tættere på sæsonens helt store mål slutspillet, men dagens mulighed blev desværre ikke udnyttet.

Kampen startede ganske godt for Skanderborg som efter 5 minutter var foran 2-4 og efter 10 minutter stod der 4-7 på haluret i den hæderkronede hal i Fredericia.

Kristoffer Laursen fastholdt sit meget høje niveau fra TTH-kampen og var hovedårsagen til, at vi var i front de første 15 minutter. Vores defensiv fungerede ikke på det vanligt højre niveau og det skulle vise sig at det billede forblev det samme i alle 60 minutter.

Kristoffer Laursen var forskellen på de 2 hold men stille og roligt blev Jimmi Andersen i den modsatte ende bedre og bedre og han var den primære grund til, at Fredericia kom stærk tilbage.

Efter 25 minutter bragte Jonas Samuelsson os foran 15-14, men i forbindelse med scoringen stødte han sammen med Jimmi Andersen og blev liggende på banen. Han måtte udgå og kom ikke på banen mere i kampen. Jonas blev tilset af en læge i omklædningsrummet og blev kørt hjem til Skanderborg under 2. halvleg. Vi håber det bedste for Jonas Samuelsson og krydser fingre for at det ikke er en alvorlig hjernerystelse.

Uheldet satte en sort skygge over opgøret og spillerne kunne gå til pausen med en deler på 17-17.

Efter pausen fornemmede man straks hvor det bar hen. Skanderborg havde meget vanskeligt ved at komme til gode chancer og selvom vi hang på, var det tydeligt at vi virkeligt kæmpede med det stærkt kæmpende FHK-forsvar.

Fredericia fik skabt et forspring på 3-4 mål de sidste 20 minutter og vi forsøgte alt men der var ikke rigtigt noget der ville lykkedes. 3 brændte straffekast gjorde det naturligvis ikke nemmere at komme helt tilbage og det kom vi da heller aldrig.

Publiceret 04 March 2020 17:00