Sofia Deen blev topscorer mod Nykøbing. Foto: Ole Nielsen

Sofia Deen blev topscorer mod Nykøbing. Foto: Ole Nielsen

Skanderborg-point på svær udebane

Kampen mod Nykøbing Falster blev et drama

HTH Ligaen Nykøbing – Skanderborg 26-26 (15-15) Mål Skanderborg: Sofia Deen 8, Stine Holm 6, Celine Holst 4, Anna Wierzba 3, Stine Baun 3, Emma Thatt 1, Sidsel Mejlvang 1.

Med et minut igen førte Skanderborg 26-24 - efter at have været bagud 23-24. Så der var både glæde og skuffelse over det ene point mod Nykøbing.

Træner Peter Jagd sætter følgende ord på kampen:

"Kampen kunne nemlig have endt med sejr til begge hold. Vi fik af flere omgange skabt en føring, og lige så mange gange fik NFH indhentet os. Bagud 24-23 med 4 minutter igen så tingene svære ud, og her havde vi alle dage solgt den for ét point. Men med en rigtig skarp periode kom vi foran 24-26 med ét minut igen: Her følte vi jo så, at vi skulle tage begge point. Selvom vi fik lukket to mål ind til sidst til 26-26, er vi dog glade for, at særligt Stine Baun hev et godt returløb op til sidst, der sikrede os det ene point: Et rigtig flot et af slagsen."

"Vores præstation var i særklasse. I en meget flot kulisse fik vi leveret en præstation fra øverste hylde. Dermed ikke sagt, at vi ikke lavede fejl, for det gjorde vi. Mange af dem. Men gennem hele kampen holdt folk fast i aftalerne, og det opvejede i stor grad de fejl, vi lavede. Dét er for mig noget af det vigtigste, når man skal levere en god præstation – og det gjorde vi!"

"Dét, der er lige så vigtigt, er det udtryk, vi bliver ved at komme med. Det skal vi hive op igen på onsdag, hvor der venter en tæt kamp mod TTH Holstebro. De sidste par indbyrdes opgør har TTH trukket sig sejrsrigt ud af, men vi skal hive en kæmpe præstation frem på udtryk, gejst og kommunikation: Så tror vi på, at vi kan spille med."

Vores præstation var i særklasse. I en meget flot kulisse fik vi leveret en præstation fra øverste hylde

"Næste hjemmekamp er altså allerede på onsdag d. 26. februar kl. 20:30. Her møder damerne TTH Holstebro på Fælleden i et dobbeltarrangement, hvor vores herrer inden da tager imod herrerne fra samme klub. Vi håber på lige så mange mennesker og god opbakning som til forrige uges dobbeltarrangement. Til gengæld lover vi så en lige så god præstation, og vi vil også gerne love en rigtig spændende kamp. Så blive hængende efter herrernes kamp og hjælp damerne på vej mod endnu en flot præstation."

Publiceret 25 February 2020 13:00