3 sejre og et nederlag til Skanderborg Skakklub

28 spillere flyttede med brikker

Skanderborg Skakklub har i den forløbne uge haft 4 hold i kamp. Alle hold spillede tirsdag aften. Dvs. at 28 spillere var i aktion.

2. holdet, som spiller i Mesterrækken, havde besøg af VRS 2 og vandet 6-2. Der var sejre til Klaus Berg, Tavs Bjerre, Morten Fredsgaard Rasmussen, Colin Watson, Poul Nørgaard og Asger J. Andersen.

3. holdet, som spiller i A-rækken, var i Randers og mødte deres 2. hold. Det blev desværre til et nederlag, men der var sejre til Peter Grove og Allan Andersen. Desuden var der remis til Bjarne Tornbjerg og Bjarne Berring Rasmussen.

4. holdet, som spiller i B-rækken, havde besøg af Randers 3. Det blev til en sejr på 5-3. Der var sejre til Jonas Chui Bidstrup Larsen, Jesper Dalberg, Thomas José Brandt Hansen og Lars Kasten Nielsen. Derudover var der remis til Torkild Salling og Axel Nielsen.

5. holdet havde besøg af Hadsten 1. Der var gevinster til alle. Peer Jespersen, Hadayatullah Akbari, Hans Skovhus og Vibeke Grue. 5. holdet består af 4 spillere. De øvrige hold har 8 spillere.

Publiceret 14 February 2020 08:00