Holdet bag Packhouse Denmark, f.v. Kristian Kubis, der er i skolepraktik i tre måneder, Malene Kristensen, Rehne Bomholt og Alexander Burster, marketing. Foto: Anette Bonde.

Holdet bag Packhouse Denmark, f.v. Kristian Kubis, der er i skolepraktik i tre måneder, Malene Kristensen, Rehne Bomholt og Alexander Burster, marketing. Foto: Anette Bonde.

Drømmen som drivkraft:

Packhouse er ved at vokse ud af eget hus

Malene, Rehne og deres lille datter Pauline er heldigt ramt af succes, og snart skal familien på jagt efter et større hus. Deres virksomhed Packhouse Denmark indtager nemlig mere og mere plads i privaten i Skovby

Af
Anette Bonde

Drømme er en enorm drivkraft, hvilket Packhouse Denmark er et godt bevis på. Malene Kristensen og Rehne Bomholt er dog ikke kommet sovende dertil, de har knoklet hårdt, siden de for to år siden gik i luften med deres webshop med boliginteriør.

Malene har en fortid som ansvarshavende for indkøbsafdelingen etc. hos boliginteriørvirksomheden Housedoctor og produktudvikler, projektleder etc. hos møbelvirksomheden Skagerak.

Rehne er tidligere selvstændig med Aarhus IT-Service. Under sin barsel med parrets datter Pauline i 2017 begyndte Malene at længes efter at blive selvstændig, og som sagt så gjort.

De begyndte at lægge planer i sommeren 2017, mens de boede i en 50 kvm stor lejlighed i Risskov og i november lancerede de websiden med salg af diverse boliginteriør.

Lejligheden blev dog hurtigt for lille til at rumme både privatliv og virksomhed, og Malene og Rehne fandt så et ret stort hus i Skovby.

Her er de også ved at vokse ud af rammerne, og snart går jagten ind på et endnu større hus med god lagerplads.

Fordobling af salg

Kunderne bor i hele landet, og udlandet har også så småt opdaget Packhouse Denmark. Virksomhedens volumen er støt stigende, og antallet af pakker ligeså.

"Vi har en effektiv webshop og forbedrer forretningen på alle mulige parametre."

Faktisk solgte Packhouse Denmark dobbelt så meget i 2019 som i 2018, men der er også brugt mange timer på at komme så langt.

"Når man kæmper så hårdt, er det motiverende at man kan se, at det går den rigtige vej," smiler Malene.

Med den fart, virksomheden vækster på i dag, vil fremtiden allerede om tre år se ganske anderledes ud, spår parret. Et hurtigt skud fra hoften: en del flere medarbejdere ud over de to, der er ansat i dag, produktion af egne produkter og brands, endnu større eksport, ti-dobling af omsætningen.

"Og så er vi flyttet ud af huset forlængst," smiler Malene.

Gode råd

Malene og Rehnes råd til iværksættere:

  • Etabler og brug dit netværk. Packhouse Denmark har for eksempel fået stor hjælp fra Erhverv Skanderborg og Væksthus Midtjylland. Det har blandt andet skaffet dem kontakt til Casper Blom og Henrik Frydendahl, der begge er store stjerner i erhvervssammenhænge
  • Sørg for at kvalitet og design er i orden
  • God kundeservice
  • Vær indstillet på at arbejde hårdt
  • Hold udgifterne nede
  • Lær af dine fejl og gør virksomheden bedre hver dag
  • Vær indstillet på, at du selv skal håndtere alle slags opgaver

Publiceret 04 February 2020 19:00