Cornelius Kragh & Co. gik iskolde efter 20 minutter af kampen mod Århus. Foto: Ole Nielsen

Cornelius Kragh & Co. gik iskolde efter 20 minutter af kampen mod Århus. Foto: Ole Nielsen

Uha-da-da:

Store klø til skuffende Skanderborg

Skanderborgs ligaherrer blev spillet ud af Arenaen i Aarhus

Århus Håndbold – Skanderborg Håndbold 35-25 (17-15) Mål Skanderborg: Mathias Bitsch 4, Cornelius Kragh 4, Morten Balling 4, Lars Skaarup 4, Kristian Bonefeld 3, Jonas Samuelsson 2, Marcus Mørk 1, Morten Kirk Olesen 1, Mads Kalstrup 1, Jakob Villemoes 1.

Starten på Primo Tours ligaen efter EM-pausen skulle være en rigtig gyser kamp. Skanderborg skulle møde Århus i Ceres Arena, hvor TV2 Sport var klar og omkring 200 medrejsende fans fra Skanderborg også var det.

Sportchef Torben Væver sætter følgende ord på kampen, hvor Skanderborg fik klø:

"Rammerne var OK, men vi fik ikke rammerne fyldt ud. I det første opgør hjemme mod Århus tabte vi efter en rigtig ringe indsats med 9 mål. Denne gang blev det et nederlag på 25-55 efter at vi var bagud 15-17 ved pausen."

"Starten på kampen og de første 20 min var ellers ganske god. Det var helt lige. Vi var klar i forsvaret og førte med 10-8, da Århus tog deres første timeout. Efter denne forandrede kampen sig fuldstændigt. Århus kom i front, førte med 2 ved pausen og selvom vi fik reduceret på første angreb efter pausen, skred det efterfølgende fuldstændig for os."

"Nikolai Læsø var fuldstændig uden for rækkevidde med sine kanonafslutninger, som blev placeret mere og mere yderligt. Hele 11 mål scorede han, og sammen med Torben Pedersen og Anders Kragh Martinussen tog Århus-bagkæden fuldstændig kontrollen med kampen. Der blev forsøgt med forskellige forsvarsopstillinger, men virkningen af disse udeblev."

GOG venter

"Nu skal denne kamp pakkes væk. Der er en ny kamp torsdag 6. februar mod GOG, som også vises på TV2 Sport, så det aftryk, vi satte i går, skal vi have ændret og slettet hjemme på Fælleden."

"Vi har stadig placeringen som nr. 7 med 20 point, samme antal pt. som GOG, og denne placering skal forsvares og fastholdes. Herrekampen spilles kl. 20.30, men forinden er ligadamerne ude i en meget for dem meget afgørende kamp mod Horsens, som er rykket fremad i tabellen på det sidste, så vi nu er sidstepladsen og skal have point for at komme væk fra denne. Denne kamp vises også på TV2 Sport og starter kl. 18.30."

Publiceret 31 January 2020 09:38