Celine Holst (med bold) leverede en god offensiv mod HIH. Defensivt var hun som holdkammeraterne udfordret i defensiven. Arkivfoto: Ole Nielsen

Celine Holst (med bold) leverede en god offensiv mod HIH. Defensivt var hun som holdkammeraterne udfordret i defensiven. Arkivfoto: Ole Nielsen

Urimelige mængder af fejl i Skanderborg-tab

Skanderborgs ligadamer slap nådigt fra skidt kamp

Af
Claus Sonne

HTH Ligaen Skanderborg – Herning-Ikast 16-27 (8-18)

Mål Skanderborg: Sofia Deen 4, Sidsel Mejlvang 4, Celine Holst 4, Mathilde Pedersen 2, Stine Eriksen 1, Josefine Thorsted 1.

Uha... Umiddelbart virker det ikke måske voldsomt at tabe med 11 mål til et stærkt HIH-mandskab, men måden, Skanderborgs damer tabte på, den var på ingen måde god.

Skanderborg slap nemlig nådigt fra en affære, hvor det grønblusede hjemmehold præsterede hele 25 tekniske fejl. 25. Det mindes denne skribent ikke at have set tidligere på liganiveau. Og havde HIH ikke sparet hovedparten af sine profiler i de sidste 30 minutter, var kampen endt med en decideret afklapsning.

De mange fejl var en af årsagerne til, at Skanderborg fra kampens start blev kørt helt over af et HIH-hold, der endda også lavede fejl. At der blot stod 8-18 på måltavlen ved pausen, der kunne HIH'erne faktisk godt ærgre sig over.

Mest ærgrelse må der dog være i Skanderborg-lejren. Skanderborg er helt naturligt milevidt fra et topprofessionelt HIH-mandskab, men man må på liganiveau ganske enkelt ikke lave så mange fejl, selv om modstanden er stærk.

Skanderborg ligger nu sidst i ligaen -med udsigt til en nøglekamp 6. februar mod Horsens. Inden da venter et møde med Silkeborg-Voel 2. februar.

Publiceret 23 January 2020 09:48