Valdemar Vestergaard i aktion, med rødt bælte. Valdemar vandt finalen på under et minut. Foto: Karin Gedsø

Valdemar Vestergaard i aktion, med rødt bælte. Valdemar vandt finalen på under et minut. Foto: Karin Gedsø

Stor medaljehøst og flere Danmarksmesterskaber til Sjelle-Skjørring IF judo

Sjelle-Skjørring IF judo var til to turneringer i weekenden og præsenterede sig flot begge steder

sport Ved DM i judo i Fredericia blev det til ikke mindre end fem danske mesterskaber til Sjelle-Skjørring IF judo samt to sølvmedaljer og en enkelt bronze.

I Valdemar Vestergaards vægtklasse var der ni modstandere, og han vandt puljekampene i fin stil. Som nummer 1 i hans pulje skulle han møde nummer 2 fra den anden pulje i semifinalen. Den vandt han på 8 sekunder. Finalen blev vundet på under 1 minut. Valdemar stillede også op i U15, selv om han er U12’er. I U15 tabte han desværre bronze kampen.

Amira gjorde det godt i sin vægklasse, men hun var skuffet over, at det ikke rakte til en guldmedalje. Derfor besluttede hun at forsøge i åben vægtklasse, hvilket indbragte hende en sølvmedalje.

Ved Nikolaus Turnier i Tarp, Tyskland med 350 deltagere deltog Merle My Fiil Bøtkjær, Naya Holze Kusk og Silas Bak Nielsen fra Sjelle-Skjørring IF judo. Det var første gang Naya og Silas var til turnering, og alligevel rakte dagens strabadser til bronze til begge deltagere.

Merle My, som har været afsted en gang før, havde lidt mere erfaring. Hun vendte hjem med en sølvmedalje.

-anb

DM-Resultater

  • Dansk mester: Cathrine Hæstrup U21A -70kg, Valdemar Vestergård U12A -45kg, Niclas Lindholm U18A +90kg, Niclas Lindholm U21A -100kg og Jakob Uldahl U12B -60kg
  • Sølv medalje: Amira Sadek U18A -70kg, Amira Sadek Åben vægtklasse senior damer
  • Bronze medalje: Karen Marie Ehmsen U15A -57kg

Publiceret 03 December 2019 07:01