Sofia Deen er virkelig skarp for Skanderborg i øjeblikket og nettede 9 gange i nederlaget til København Håndbold. Arkivfoto: Ole Nielsen

Sofia Deen er virkelig skarp for Skanderborg i øjeblikket og nettede 9 gange i nederlaget til København Håndbold. Arkivfoto: Ole Nielsen

Tæt på grøn sensation

Håndbold HTH Ligaen, 12. runde, Skanderborg Håndbold – København Håndbold 27-28 (13-14) Mål for Skanderborg: Sofia Deen 9, Celine Holst 4, Sarah Stougaard 4, Sofie Alnor 2, Anna Berger Wierzba 2, Mathilde Pedersen 2, Stine Holm 2, Stine Kristensen 1, Josefine Thorsted 1.

Skanderborg Håndbold matchede til fulde et København-mandskab med hele fem kommende VM-spillere, men måtte på Fælleden se sig slået med en enkelt pind.

Skiftende føringer hele vejen gjorde kampen til en sand neglebider. Selvom København i 2. halvleg af flere omgange kom foran med tre scoringer, tog det aldrig modet fra Skanderborg. Tværtimod blev der udvist stort mod i aktionerne, og det gav sågar en smal Skanderborg-føring på 25-24 blot 7 minutter før tid.

"Vi kæmpede med alt, hvad vi havde i 60 minutter, og der er rigtig mange positive elementer at tage med: Endnu en gang bød alle spillere rigtig godt ind. Det er enormt værdifuldt for et hold som vores. Derudover lykkedes vi med mange af de ting, vi havde snakket om inden “Og de ting, vi ikke lykkedes med, fik vi justeret. Det er småting, der var forskellen på sejr og nederlag," siger cheftræner Peter Jagd.

Publiceret 11 November 2019 15:00