Moo Sa’s succesfulde teknikhold ved Croatia Open 2019. Privatfoto

Moo Sa’s succesfulde teknikhold ved Croatia Open 2019. Privatfoto

Guld og sølv ved Croatia Open

TAEKWONDO Skanderborg Taekwondo Klubs teknikhold deltog med et team kadethold for piger samt Andreas Sørensen i freestyle for juniorer som del af det danske bruttolandshold ved Croatia Open i slutningen af oktober. Stævnet var en del at det danske landsholds kvalifikationsstævner frem mod næste års VM, som Danmark er vært for.

Guldmedaljerne fik det meget talentfulde kadet teamhold bestående af Signe Damgaard, Laura Nancke og Amalie Petersen. Holdet måtte vente i stor spænding i finalen, hvor konkurrencen med det bedste svenske hold var meget tæt i blev afgjort i absolut sidste figur. Det danske team trak det længste strå foran Sverige og Ukraine og Sverige.

Skanderborgs tidligere EM- og VM-deltager Andreas Sørensen går efter den individuelle disciplin i freestyle - og der var gode muligheder for medalje i gruppen til Croatia Open.

Desværre kom Andreas til at gå udenfor konkurrencearealet to gange i finalen og det betød pointfradrag, som lige nøjagtigt var nok til, at den tidligere EM-vinder Mihail Kniazhev overhalede Moo Sa profilen til sidste.

Andreas Sørensen var selvfølgelig ærgerlig over pointfradraget, men kunne glæde sig over at uden det var det blevet til sejr i gruppen. Men trods alt en flot sølvmedalje til Andreas og en god fornemmelse frem mod VM på hjemlig grund næste år.

Næste opgave for det bedste lokale teknikudøvere bliver DM i Fælledhallen 23. November 2019. Her stiller Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klubmed ikke færre en 25 deltagere og hold og på kampsiden med 3 kæmpere.

Publiceret 08 November 2019 08:00