FC Skanderborg-spillerne fejrede sig selv på Maria Rosa. Privatfoto

FC Skanderborg-spillerne fejrede sig selv på Maria Rosa. Privatfoto

Sådan: FC Skanderborg skal spille om oprykning

Holdet skal jagte Danmarksserien

Fodbold Efter et flot efterår har spillerne på Jyllandsserieholdet i FC Skanderborg kvalificeret sig til JS1 til foråret. Her spiller man om oprykning til Danmarksserien og det skal blive spændende at se, hvordan holdet klarer sig i den lidt skarpere konkurrence, der helt sikkert kommer. Det fortæller klubben på Facebook.

Den afgørende sejr i forhold til at få plads i oprykningsspillet kom i hus, da Fredericia blev nedlagt efter en spændende kamp - præget af nervøst spil da begge hold havde meget på spil.

Som lyn og torden

Skanderborg startede som lyn og torden og pressede højt i 20-25 minutter og skabte 5 rigtig gode muligheder. Desværre blev kun 1 udnyttet, da Tais Hansen scorede et virkelig flot mål efter cutback fra Yoshua Stefano Bania.

I sidste del af halvlegen kom Fredericia bedre med fik efter et hjørnespark udlignet til 1-1, hvilket også blev pausestillingen.

Efter pausen dominerede Skanderborg igen, mens Fredericia ventede på omstillinger, hvilket også blev det der førte til deres føringsmål. Heldigvis reagerede Skanderborg-spillerne på bedste vis via to scoringer af Øvli Øvlisen og sikrede sig den føring, der holdt kampen ud.

cns

Publiceret 30 October 2019 15:00