Hørning Håndbold satte fokus på motorik og sanser ved klubbens første familiedag for børn til og med 4 år. Privatfoto

Hørning Håndbold satte fokus på motorik og sanser ved klubbens første familiedag for børn til og med 4 år. Privatfoto

Hørning Håndbold bag succesfuld familiedag

75 børn og 85 forældre var med, da motorik og sanser blev udfordret

75 børn og 85 forældre var tilmeldt, da Hørning Håndbold (HH) i lørdag var vært for klubbens første familiedag for børn til og med 4 år.

Se flere billeder fra dagen her:

Deltagerne kunne prøve mange stationer, hvor der var sansemuligheder og motoriklege samt mulighed til fordybelse. Der var lavet flyers med information til forældrene om hvor vigtigt motorik og sanser er for børns udvikling. Derudover havde klubben besøg af en motorikvejleder.

"Vi havde masser af glade børn, som fik prøvet alle vores stationer og mange forældre fik idéer til nogle meget nemme lege og måder til at udfordre børn på, som også kan leges derhjemme."

"Vi snakkede med Nanna, som havde sine på henholdsvis 2 og 4 år, og hun var imponeret over, at HH kunne stille med frivillige til sådan en dag og glad for, at hun kunne få begge sine børn med så de kunne gøre det sammen," lyder det.

Hørning Håndbold takker Toms Guldpuljen for at dette arrangement kunne lade sig gøre. Der er også ros til tumletrænerne og de ekstra hjælpere fra trænerstaben i Hørning Håndbold.

Publiceret 28 October 2019 17:00