Celine Holst scorede fire gange for Skanderborg i 23-26 nederlaget til TTH Holstebro. Arkivfoto: Ole Nielsen

Celine Holst scorede fire gange for Skanderborg i 23-26 nederlaget til TTH Holstebro. Arkivfoto: Ole Nielsen

Tekniske fejl kostede Skanderborg-damer i bundbrag

En føring på tre mål i 2. halvleg blev vekslet til et nederlag på tre mål mod Holstebro

HTH Ligaen, 9. runde TTH Holstebro – Skanderborg Håndbold 26-23 (13-10) Mål Skanderborg: Sofia Deen 6, Celine Holst 4, Sofie Alnor 4, Stine Holm 4, Sidsel Mejlvang 4, Stine Kristensen 1.

Skanderborgs Ligadamer måtte tirsdag aften rejse fra Struer efter udekampen mod TTH Holstebro uden point. Det ellers på trods af, at Skanderborg i 2. halvleg var foran med tre mål.

Kampen bølgede frem og tilbage i første halvleg, hvor begge hold de første minutter virkelig kæmpede for at komme til scoringer. Da der endelig kom gang i målscoreren, var det dog til TTH’s fordel, og på en sidste sekundsscoring inden pausen, kunne hjemmeholdet gå til pause med +3. Kort inde i 2. halvleg fik Skanderborg dog lukket hullet, og fik sågar udbygget føringen til hele 3 mål. Desværre stod de ikke distancen, og de sidste minutter afgjorde TTH så opgøret til deres fordel.

Nederlaget gør ekstra ondt denne gang. Vi følte virkelig, at vi havde muligheden

"Vi havde desværre nogle korte, men ekstremt dyre perioder: Tekniske fejl gjorde, at vi tabte meget få minutter med 3-4 mål. Det blev kampafgørende. En klassiker er også, at vi manglede kynisme i den afgørende fase: At fastholde de ting, der egentlig havde bragt os i front. Det formåede vi desværre heller ikke, siger cheftræner, Peter Jagd og fortsætter:

"Nederlaget gør ekstra ondt denne gang. Vi følte virkelig, at vi havde muligheden, og så gør det lidt ekstra ondt, at man ovenikøbet syntes, man kunne have ydet en større indsats. Det er vi bare nødt til at rette op på til næste gang, og heldigvis har vi mulighed for at gøre det hurtigt.

Næste hjemmekamp er nemlig allerede på lørdag 26. oktober kl. 16.

Denne gang kommer Aarhus United på besøg til et lokalopgør af de helt store! Og som om det ikke var nok, så spilles kampen i Morten Børup Hallen.

Publiceret 24 October 2019 09:07