Sarah Stougaard & Co. kæmpede forgæves mod Nykøbing. Foto: Ole Nielsen

Sarah Stougaard & Co. kæmpede forgæves mod Nykøbing. Foto: Ole Nielsen

Nykøbing for stor en mundfuld trods fin kamp

Håndbold HTH Ligaen, 8. runde, Skanderborg - Nykøbing F. 20-25 (11-13)

Mål Skanderborg: Sofie Alnor 4, Sofia Deen 4, Sarah Stougaard 3, Stine Holm 3, Anna Berger Wierzba 2, Sidsel Mejlvang 2, Celine Holst 1, Stine Kristensen 1.

På en ellers dejlig fredag aften måtte Skanderborgs ligadamer se sig slået af Nykøbing F. Håndbold. Selvom Skanderborg lang hen ad vejen hang i med næb og klør, blev hullet desværre aldrig lukket, og Nykøbing kunne rejse hjem med 2 point i bagagen.

"I mange dele af kampen lykkedes vi med det, vi gerne ville. Særligt Sidsel og Celine i midterforsvaret yder en kæmpe indsats i dag, og får skabt en god balance i hele forsvaret. Vi står overfor mange svære opgaver i dagens kamp, og alligevel bliver alle situationer løst helt som de skulle. Af de 25 mål vi lukker ind, er store dele på enten marginalsituationer eller returløb, der kom efter dårligt afsluttede angreb."

"Hele kampen kæmper vi nemlig med at lave mål. Vi får ikke åbnet NFHs forsvar op som vi gerne ville, og det kommer i mange tilfælde til at koste et mål i den anden ende. Vi må kigge vores angrebsspil igennem, og så intensivt træne videre på at blive skarpere i den fase, siger cheftæner Peter Jagd, hvis hold allerede tirsdag skal vi til Struer og møde TTH Holstebro.

cns

Publiceret 21 October 2019 13:00