Stine Kristensen nettede fire gange, da Skanderborgs damer måtte se sig slået i Odense. Arkivfoto: Ole Nielsen

Stine Kristensen nettede fire gange, da Skanderborgs damer måtte se sig slået i Odense. Arkivfoto: Ole Nielsen

Skanderborg mødte overmagten i Odense

Skanderborg-damerne leverede kun i den ene ende

HTH Ligaen, 7. runde Odense Håndbold – Skanderborg Håndbold 31-26 (15-12) Mål for Skanderborg: Stine Kristensen 4, Sidsel Mejlvang 4, Anna Berger Wierzba 3, Sofia Deen 3, Sarah Stougaard 3, Sofie Alnor 2, Mathilde Pedersen 2, Stine Holm 2, Celine Holst 1, Josefine Thorsted 1, Monika Kongsgaard 1.

Skanderborg Håndbold måtte tage fra Odense med et nederlag i bagagen. Dog var der mange positive elementer i spillet, der i perioder gav succes mod et stjernespækket Odense-mandskab.

På forhånd var det et opgør, hvor hjemmeholdet var klare favoritter, og Skanderborgs Ligadamer ville få sin sag for. Men selvom det ikke blev til point, blev Odense udfordret i mange af kampens spilminutter.

26 mål på udebane i Odense er yderst tilfredsstillende

"Vi fik egentlig den start på kampen, vi havde håbet. Foran 7-6 midtvejs i 1. halvleg gav tro på tingene. Ikke mindst løftede det holdet, at alle Skanderborgs spillere virkelig bidrog i spillet. Men 15-12 ved pausen og en god start på 2. halvleg fra Odense slog det afgørende hul. Her må vi tage hatten af for Odenses kvaliteter. Særligt Stine Jørgensen kunne vi ikke gøre meget ved i dag, og når vi endelig fik løst hende i defensiven, trådte én af deres andre profiler bare i karakter," siger Skanderborg-cheftræner Peter Jagd. og fortsætter:

"At lade Odense score 31 mål er, uanset deres klasse, for mange mål at lukke ind. Dog ser vi det ikke som om, at vi bliver splittet ad: Topkvalificerede skud fra 10-11 meter er bare svært at dække op for. Til gengæld tager vi med, at vi fik løst Odenses forsvar helt, som vi gerne ville. 26 mål på udebane i Odense er yderst tilfredsstillende – igen fordi vi får budt ind på rigtig mange positioner, og får lavet mål i mange gode situationer."

Grim skade til Haahr

Al glæden over det flotte spil blev desværre ødelagt tidligt i kampen. Christina Haahr måtte udgå med det, der lignede en slem knæskade. Det viste sig senere, at der ikke var tale om et brud, og en MR-skannig skal fastslå skadens omfang.

Publiceret 09 October 2019 10:00