Sebastian Bille gjorde rent bord ved en turnering i Tyskland. Privatfoto

Sebastian Bille gjorde rent bord ved en turnering i Tyskland. Privatfoto

Internationalt taekwondo-guld til Bille i Tyskland

Sebastian Bille var suveræn syd for grænsen

TAEKWONDO Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub stillede til start ved kampstævnet Pinneberg Cup i Tyskland med klubbens nye stortalent Sebastian Bille i 59 kg klassen.

Sebastian Bille kom til stævnet i Tyskland med en frisk sølvmedalje fra det internationale stævne Wonderful Cph. Taekwondo Tournament og med ambition om ædlere metal i det tyske.

59 kg klassen bestod af en håndfuld kæmpere – alle tyskere.

Sebastian Bille var ikke seedet ved stævnet, så han indledte i kvartfinalen med en meget sikker sejr på 49-13 over sin tyske modstander. Semifinalen blev vundet endnu mere suverænt over endnu en tysker med 78-12 og han sikrede sig dermed finalepladsen for andet stævne i træk.

Finalen bød på en lidt bedre tysk modstander, men det var kun i starten af kampen han kunne yde modstand, som det lokale talent styrede hele vejen. Finalen endte med en suverænt Skanderborg Moo Sa sejr på 55-6 og dermed et flot guldmedalje – den første medalje i udlandet til Sebastian Bille.

Nu kan Sebastian Bille se frem til forberedelserne til de Danske Mesterskaber, som Skanderborg Taekwondo Klub selv er vært ved i Fælledhallen den 23. November 2019.

cns

Publiceret 24 September 2019 15:00