De unge atleter fra HI Atletik er blandt Vestdanmarks bedste. Privatfoto

De unge atleter fra HI Atletik er blandt Vestdanmarks bedste. Privatfoto

HI Skanderborg var tredjebedst af ti

De 6 deltagere på Skanderborgs hold opnåede med en samlet 3. plads af ti hold

Atletik Ved de vestdanske holdmesterskaber i atletik for ungdom deltog HI Skanderborg for 3. gang siden atletikopstarten i 2016. Klubberne stiller blandede hold af piger og drenge, og de 6 deltagere på Skanderborgs hold opnåede med en samlet 3. plads af ti hold - det bedste resultat i klubbens korte historie.

HI Skanderborg Atletik deltog i 12-13 års gruppen, der sikkert blev vundet af Randers Freja. Det var uhyre tæt på en sølvmedalje, men Aalborg Atletik hentede flere points i det afsluttende stafetløb og slog dermed Skanderborg holdets 10.091 points med sølle 26 points.

Undervejs i stævnet i Herning hentede Skanderborg holdet en samlet sejr i 60 m hækkeløb, hvor 13-årige Sofie Søndergaard og 12-årige Lotus Worup er blandt Danmarks bedste i deres aldersgruppe. Holdets styrke var imidlertid også en god bredde, hvor også Emilie Birk Salomonsson, Ida Søndergaard, Kristian M. Hjorth og Regitze Laursen hver deltog i 2-3 øvelser og bidrog med mange points til holdet.

Holdet kunne med stolthed konstatere, at store etablerede atletikklubber som Aarhus 1900, Skive AM, Esbjerg AF, Vejle IF og Herning GF var langt efter Skanderborgs hold.

Publiceret 24 September 2019 09:30