Holdet som sikrede regionsmesterskabet (set fra venstre): Jørgen Nielsen, Robert Burne, Peter Thingholm, Laura Mott, Dorte Hansen, Bjarne Alstrup. Privatfoto

Holdet som sikrede regionsmesterskabet (set fra venstre): Jørgen Nielsen, Robert Burne, Peter Thingholm, Laura Mott, Dorte Hansen, Bjarne Alstrup. Privatfoto

Skanderborg Golf Klubs veteraner var stærkt spillende

Fornem debut i Danmarksturneringens 1. division

Golf Skanderborg Golf Klub’s veteran-hold har i 2019 haft en fornem debut i Danmarksturneringens 1. division. De sidste turneringsrunder i puljespillet blev spillet i midten af august, og Skanderborg var tæt på at skulle spille om medaljer i finalespillet. I puljespillet endte holdet på en delt førsteplads sammen med Odense Golfklub, og kun i kraft af det indbyrdes regnskab mellem de to hold gik Odense videre på Skanderborgs bekostning.

Holdet har sideløbende spillet i den bedste veteran-række i Regionsgolf. I Regionsfinalen afholdt i Skanderborg 23. og 24. august vandt holdet 6-5 over Aarhus Aadal Golfklub og er dermed Regionsmestre. Nu gælder det Landsmesterskabet, som spilles 6. og 7. september i Kaj Lykke Golfklub ved Bramming.

Samme hold

Det er anden gang stort set samme hold spiller om Landsmesterskabet. I 2014 vandt holdet mesterskabet i den bedste senior-række.

Holdkaptajn Robert Burne udtaler:

"Det ville selvfølgelig have været vidunderligt at spille finalespil i Danmarksturneringen. Men vi kan ikke tillade os at være skuffede. Vi har haft en forrygende sæson og en delt førsteplads i vores pulje er absolut godkendt. Nu vil vi gerne slutte året med endnu et landsmesterskab i Regionsgolf. Det var stort sidst, og det bliver det igen."

Publiceret 06 September 2019 06:00