Billedet undeerstreger meget godt de kvaler, Morten Balling & Co. havde mod BSV. Foto: Ole Nielsen

Billedet undeerstreger meget godt de kvaler, Morten Balling & Co. havde mod BSV. Foto: Ole Nielsen

Kæmpe grøn nedtur i sæsonåbneren

BSV var mandag aften en klasse over Skanderborgs håndboldherrer

Herreligaen Skanderborg Håndbold – BSV 25-36 (10-18) Mål Skanderborg: Mathias Bitsch 5, Marcus Mørk 4, Nikolaj A. Nielsen 4, Morten Kirk Olesen 3, Jonas Samuelsson 2, Mads Kalstrup 2, Cornelius Kragh 2, Morten Balling 1, Kristian Bonefeld 1, Lars Skaarup 1.

Herreligaen blev fløjtet i gang på Skanderborg Fælled mandag aften mod naboerne fra BSV. Og med et dundrende nederlag på hele 25-36 blev det en sort aften for de grønne.

Kampen var nemlig mere eller mindre afgjort efter 25 minutter, efter en mareridtsperiode midt i halvlegen.

BSV var skræmmende gode fra kampens start og efter blot 2 minutter stod der 0-3 på tavlen. Skanderborg kom på 2-3 inden kampens første straffekast og 2 minutters udvisning ramte. Kristoffer Laursen imponerede med en dobbeltredning på Johan Hansens afslutninger og efterfølgende udlignede Skanderborg til 3-3 - og efter 10 minutter var stillingen 5-5. Men så....

De efterfølgende 12 minutter blev et sandt mareridt for de grønne. Tekniske fejl, udvisninger, Kasper Larsen-redninger, BSV-straffekast i hobetal og et par neutrale ophavskvinder, som fik Nick Rasmussens blodtryk til at nå et godt stykke over eksplosionsgrænsen. Alt i alt et usundt mix af hændelser, der gav et resultat på 1-10 på sølle 12 minutter. Og så var den kamp afgjort.

Unge Salah Boutaf blev sendt på banen og var med en række gode redninger med til at give lidt fornyet tro på tingene. Det blev til tre scoringer i træk, men den opblomstring sluttede hurtigt. Pausestillingen var hele 10-18 og med det niveau, gæsterne havde lagt for dagen de første 30 minutter, så det meget svært ud.

Kampen blev heller aldrig spændende. Gæsterne kørte stille og roligt kampen hjem med en fast sekvens af straffekast og vi var aldrig i nærheden af at skabe spænding om et comeback.

Med til historien hører dog også at BSV blev tildelt hele 8 straffekast i kampen, mens Skanderborg skulle hen til halvandet minut før lukketid bagud med 11 mål, før man fik tilkæmpet sig sit første af slagsen. Uhørt, men sandt.

Skanderborg spiller sin næste kamp på søndag ude mod Kolding.

Publiceret 03 September 2019 13:00