Morten Balling (i grønt) er Skanderborg-spiller frem til 2023 via en kontraktforlængelse. Arkivfoto: Ole Nielsen

Morten Balling (i grønt) er Skanderborg-spiller frem til 2023 via en kontraktforlængelse. Arkivfoto: Ole Nielsen Ole Nielsen

Morten Balling forlænger med de grønne

Skanderborg holder på nøglespiller frem til 2023

En af de helt store profiler hos Skanderborg Håndbolds herreligahold, Morten Balling, har forlænget sin kontrakt med yderligere tresæsoner, så han nu er i klubben frem til sommeren 2023.

Morten Balling kom til Skanderborg Håndbold fra Skjern Håndbold for to sæsoner siden og har fra dag 1 været en stor profil for de grønne.

"Det er en yderst vigtig brik, vi nu har på plads hele fire sæsoner fremadrettet. Morten er et af de helt store omdrejningspunkter på vores hold, og han har en meget stor andel i, at vi i sidste sæson lykkedes med både slutspil og Santander Cup Final4 deltagelse. Han er en naturlig leder både på og udenfor banen, og jeg er meget glad for at han er faldet så godt til i Skanderborg, at han har sagt ja til en lang aftale her i klubben. Han er en spiller, som vi bygger rigtigt meget op omkring, så han bliver et meget vigtigt omdrejningspunkt for Skanderborg Håndbold fremadrettet," siger sportschef Torben Væver i en pressemeddelelse.

Glad Balling

Peter Balling er også glad for forlængelsen.

Jeg har haft mange andre muligheder end at fortsætte i Skanderborg, men jeg er ikke i tvivl om, at det er her jeg gerne vil være

"Jeg er glad for at vi er kommet på plads med fremtiden, efter vi har haft nogle rigtigt gode samtaler. Jeg synes, jeg i Skanderborg Håndbold har fået hele pakken, som passer bedst for mig. Familien er faldet fantastisk til i byen, og vi har købt et dejligt hus tæt på Fælleden som vi er rigtigt glade for. Ved siden af håndbolden har jeg fået et job som sælger hos Skan-Data, som jeg er rigtig glad for, og kombinationen af job og håndbold har jeg fundet ud af, passer mig bedst.

På håndboldbanen har jeg også fået den rolle tilbage, som jeg ønsker mig, og resultaterne er jo gået rigtigt fint det seneste år. Vi har en fantastisk trup både på og ikke mindst udenfor banen, og jeg håber, at vi kan beholde stammen i årene fremover. Nu har jeg i hvert fald vist vejen for mine holdkammerater, så må vi se, om flere følger efter i løbet af sæsonen," siger Morten Balling og fortsætter:

"Jeg har prøvet flere forskellige roller i min karriere, og den rolle som jeg har fået i Skanderborg under Nick, Kenneth og Aksel er præcis den rolle, jeg befinder mig bedst i. Jeg kan godt lide at være i et miljø, hvor der samtidigt udvikles unge spillere, og det gør der om nogen steder her. Der kommer rigtigt mange spændende spillere op omkring ligatruppen de kommende år, og det synes jeg er fedt at være en del af."

"Jeg har haft mange andre muligheder end at fortsætte i Skanderborg, men jeg er ikke i tvivl om, at det er her jeg gerne vil være de kommende fire år. Jeg føler, jeg har mange år tilbage som håndboldspiller endnu, og når klubben også ønskede en lang aftale, så var der egentligt ikke så meget at betænke sig på. Hele den lille familie Balling var enige om, at vi gerne vil blive i Skanderborg - og sådan bliver det heldigvis."

Publiceret 30 August 2019 11:30