John Haarup Laursen, hovedformand i Stjær Boldklub. Arkivfoto

John Haarup Laursen, hovedformand i Stjær Boldklub. Arkivfoto

Vækst: Stjær Boldklub mangler frivillige

Blandt andet mangler klubben en formand til fodboldafdelingen og til badmintonafdelingen, men også hovedbestyrelsen har brug for et par ekstra hænder

Stjær Det går godt i Stjær Boldklub, hvilket nye tiltag har været med til at sikre. Første halvår af 2019 har således givet cirka 100 nye medlemmer, og medlemstilgangen ser ud til at forsætte. Klubben regner altså med 200 nye medlemmer i 2019.

"Derfor er vi i Stjær Boldklub nødt til at gøre en ekstra indsats for at få flere med, som vil være trænere eller være med i hovedbestyrelsen eller være med i en af afdelingernes udvalg," lyder det i en pressemeddelelse fra John Haarup Laursen, der er hovedformand i Stjær Boldklub.

Blandt andet mangler klubben en formand til fodboldafdelingen og til badmintonafdelingen, men også hovedbestyrelsen har brug for et par ekstra hænder. På den kommende generalforsamling, som afholdes i august, skal der nemlig vælges en ny kasserer og en ny sekretær.

"Alle fire poster er meget vigtige at få besat," lyder det fra John Haarup Laursen, som fortsætter:

"Så det næste halve år er utrolig vigtig i Stjær Boldklub, for skal vi blive ved med at være synlige i lokalområdet, så skal der være flere til at løfte klubbens mange opgaver. Ikke mindst når vi ønsker at have et bredt udvalg af idrætstilbud i Stjær og omegn."

csj

Publiceret 24 July 2019 10:00