Håndbolden stortrives i Galten. Arkivfoto

Håndbolden stortrives i Galten. Arkivfoto

Galten FS Håndbold er blandt landets bedste klubber

16. juni afgøres det, om håndboldklubben i Galten er landets bedste

Af
Claus Sonne

Sammen med Team Vestfyn og Hadsten Håndbold er Galten FS med i kampen om at blive kåret til Danmarks bedste håndboldforening, en kåring Dansk Håndbold Forbund står for. Og nomineringen skaber glæde i Galten.

"Vi er da stolte, for det er relativt fornemt at være nomineret til sådan en pris," siger håndboldformand Lars Tang Jørgensen.

Bestyrelse, forældre, trænere og spillere har alle en aktie i det her

Han fortæller om en klub, der de seneste tre-fire år kun har bevæget sig i en retning, nemlig fremad. Det har blandt andet givet en medlemsfremgang på cirka 170 hoveder.

"Bestyrelse, forældre, trænere og spillere har alle en aktie i det her. Vi har fået det sociale element i klubben, hvilket blandt andet betyder pænt med tilskuere i hallen til vores hjemmestævner. Desuden har vi fået integreret nye tiltag som håndboldfitness, five-a-side og beach," siger han og tilføjer:

"Vi er en klub for alle, og alle skal have en fed oplevelse. Vi glæder os over at have en store bredde - men også over vores U15 drenge, der er gået fra et være at B-hold og til at skulle spille om at komme i 2. division til efteråret."

Publiceret 14 June 2019 10:00