Mikkel Ballisager (th) fra Skanderborg er dansk doublemester sammen med Richard Biagiotti fra Århus 1900. Privatfoto

Mikkel Ballisager (th) fra Skanderborg er dansk doublemester sammen med Richard Biagiotti fra Århus 1900. Privatfoto

Mikkel Ballisager er dansk doublemester

Skanderborg-spillere vandt med aarhusiansk makker

Skanderborg fik i søndags en danmarksmester i tennis. Det drejer sig om Mikkel Ballisager, der i drengedouble (under 16 år) gik hele vejen, da der i Hørsholm/Rungsted blev kæmpet om DM-medaljer for unge indendørs.

Mikkel spillede sammen med klubkammeraten Richard Biagiotti fra Århus 1900 Tennis. Mikkel er også medlem i Skanderborg Lawn Tennis Klub.

Ballisager/Biagiotti kom uden problemer forbi de to første runder, inden de i semifinalen stod overfor den topseedede konstellation fra Lyngby Jalili / Ildor.

Ballisager/Biagiotti spillede en imponerende semifinale og efter blot en times tennis var favoritterne fra Lyngby udspillet med 6-2 6-4. Søndag var der finale mod seedet 2 fra HIK/Hillerød – bl.a. singlemesteren Valdemar Pape. Det blev en lidt mere nervøs affære, hvor det hele var ved at smutte ud af hænderne for Aarhus-parret halvvejs inde i kampen.

Bagud 6-7 3-4 og fordel til modstanderne så det sort ud. Men Ballisager/Biagiotti kæmpede sig tilbage og efter 1½ times intens tennis, kunne Aarhus-drengene juble over at komme på toppen af DM-podiet. Sejren lød på 6-7 6-4 10-7.

Mikkel Ballisager er netop blevet en del af det nordiske tennisakademi Euroelite og vil herigennem fortsætte jagten på en plads i amerikansk college-tennis.

Publiceret 23 April 2019 18:00