De glade sortbælter fotograferes med censorerne fra klubben og Grandmaster Choi. Privatfoto

De glade sortbælter fotograferes med censorerne fra klubben og Grandmaster Choi. Privatfoto

Tre kammerater blev nye sortbælter

Magnus Nøhr Rasmussen, Anders Viskum Leth og Jonas Rud er nu 1. dan

TAEKWONDO Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klub havde tre af klubbens trænere til weekendens sortbæltegraduering i Skanderborg under ledelse af klubbens stormester Kyoung-An Choi, 9. Dan – den højest graduerede taekwondomester i Danmark.

Magnus Nøhr Rasmussen, Anders Viskum Leth og Jonas Rud startede sammen på taekwondo for 7 år siden og har de tre kammerater fulgt hinanden gennem alle årene både på hold, til konkurrencer i teknik og senest også som i forbindelse med de er blevet hjælpetrænere i på klubbens børnehold.

De tre er tidligere Danmarksmestre i teknik, men de senere år er det primært Anders Leth, som har holdt fast som teknikudøver og skal i den kommende weekend til DM i Solrød. Jonas Rud har netop fået sin kampdebut dette efterår ved Budo Nord Cup i Fælledhallen.

Alle tre fik ros med fra gradueringspanelet til sortbæltegradueringen og kan nu endelig kalde sig 1.dan sortbælter. Klubben ser frem til at følge de tre i årene fremover og håber de alle fortsætter som aktive trænere i klubben i mange år frem.

cns

Publiceret 19 November 2018 08:00