21-årige Nicklas Nielsen fra Hørning er europamester i Ferrari Challenge. Privatfoto

21-årige Nicklas Nielsen fra Hørning er europamester i Ferrari Challenge. Privatfoto

Nicklas vinder det prestigefyldte Ferrari Challenge mesterskab

Stor triumf for Hørning-køreren

Nicklas Nielsen fra Hørning kan efter en forrygende sæson i Ferrari Challenge for Formula Racing nu kalde sig europamester.

Den 21-årige aarhusianer debuterede i det prestigefulde mesterskab i 2017, hvor han ryddede bordet til finalen på Mugello-banen, og han blev senere annonceret som en del af Formula Racing 2018-program. Trods man stadig mangler at afvikle årets sæsonfinale, har Nicklas Nielsens efter weekendens afdeling i Barcelona sikret sig så mange point, at konkurrenterne i den hurtigste Trofeo Pirelli-klasse ikke kan nå at indhente ham.

"Jeg er så glad, stolt og enormt taknemmelig. Ferrari Challenge er på alle måder en fantastisk serie, både på grund af bilerne, banerne og den benhårde konkurrence. Det er et meget berømt mesterskab, som bliver iagttaget af nogle af motorsportens helt store profiler, at sikre mig mesterskabet har uden tvivl givet mig noget ekstra ballast i min fremtidige karriere. En kæmpe tak til Formula Racing og alle omkring teamet, lyder det fra Nicklas Nielsen i en pressemeddelelse.

Med to pole positions og to løbssejre, som altså blev kørt hjem fra spids på Circuit de Barcelona-Catalunya, kunne weekenden næppe have forløbet bedre for Nicklas Nielsen.

For det unge racertalent, som sideløbende med sin deltagelse i årets Ferrari Challenge Europe også har haft succes i kartingserier på internationalt eliteplan, har sæsonen handlet om at skabe interesse hos de helt store GT-teams og dermed bane vejen for en karriere i international sportsvognsracing.

cns

Det blev til to pole positions og to løbssejre på Circuit de Barcelona-Catalunya fra Nicklas Nielsen. Privat

Det blev til to pole positions og to løbssejre på Circuit de Barcelona-Catalunya fra Nicklas Nielsen. Privat

Publiceret 25 September 2018 11:45