21. maj kan man løbe med Kronprinsen i Aarhus - Hørning Puls er med.

21. maj kan man løbe med Kronprinsen i Aarhus - Hørning Puls er med.

Hørning Puls løber med kronprins Frederik

Kronprinsen markerer sin fødselsdag ved at invitere til løbefest

 
Aarhus omdannes i anledning af kronprinsens 50-års fødselsdag til en stor løbefest mandag 21. maj. Her kan østjyderne være med til at fejre kronprinsen ved at løbe en tur med ham på en 'one mile' eller en 10 kilometer.
 
LÆS OGSÅ: Hørning Puls har nyt tilbud til familier
 

I forbindelse med det store løb har en række østjyske idrætsforeninger og løbeklubber iværksat royale fortræningsforløb for lokalbefolkningen - både så de kan være skarpe på løbsdagen, men ikke mindst så flere østjyder kommer til at dyrke motion i fællesskab med andre.

Vandrehold og erfarne

”Vi ser Royal Run som en oplagt mulighed for at aktivere flere fra vores lokalområde. Vi har derfor iværksat en række træningsforløb, hvor alle kan være med, og det handler ikke kun om at løbe hurtigt. Man kan også gå, og fokus på alle holdene er på at skabe en god oplevelse i et sjovt fællesskab,” udtaler Bo Svennesen, fra Hørning Puls i en pressemeddelelse.
 

Alle fra vandrere til rutinerede løbere kan deltage i royal fortræning.
 

Bo Svennesen glæder sig til at se, hvor mange nye ansigter der dukker frem, når de royale fortræninger begynder tirsdag 9. januar 2018.
 

”Vi har et vandre-hold, hvor de også kommer til at arbejde lidt med styrketræning. Så har vi en løbeskole til de helt nye løbere, der skal til at i gang med at løbe, men vi har også 5-10 kilometer-hold, halvmaratonhold samt et tempohold til de løbere, der er vant til at løbe og vil lidt mere,” fortæller Bo Svennesen.
 

Forhåbningen er, at de royale fortræningsforløb bliver startskuddet til nogle nye foreningshold, der fremover vil være en fast bestanddel af Hørning Puls, og så er meningen selvfølgelig også at samle foreningen til en fed dag med fokus på fællesskab, mens de fejrer Kronprinsen sammen med tusindvis andre.
Kronprinsen begynder Royal Run-dagen i Aalborg, hvor han løber one mile. Herefter fortsætter han til Aarhus, Esbjerg og Odense, hvor han ligeledes løber one mile, inden han slutter sin løbefest af i København/Frederiksberg med at løbe 10 kilometer.

jbe

Publiceret 02 January 2018 14:00