Succes:

Otte medaljer til Skanderborg Taekwondo Klub

Det blev til otte medaljer ved et europæisk ranglistestævne - heraf fire af guld

Både Skanderborg Moo Sa Taekwondo Klubs kamp og teknikhold producerede masser af topresultater ved det europæiske ranglistestævne Rødovre Cup som blev afviklet i lørdags i Rødovere Hallen.
Læs også: Masser af medaljer til Skanderborg Svømmeklub
På kampsiden blev det til en guld og en bronze, mens klubbens teknikhold blev stævnets næstbedste i holdkonkurrencen med fire guld, tre sølv og en bronzemedalje. En helt overvældende succes for den lokale taekwondoklub, som fik den bedst mulige generalprøve før næste måneds danske mesterskaber i Arena Fyn i Odense.
Simon Lyngbak, 58 kg senior herrer, behøvede kun 2 omgange i sin finale, så havde han et forspring på ikke mindre en 40-17 over sin modstander og kampen blev afbrudt pga. overlegenhed til fordel for den lokale kæmper. Klubben havde Elvis Kujaukitsoq med i cadet (12-14 årige) klassen -49 kg, hvor Elvis i sin første kamp gjorde en god figur, men tabte i semifinalen og måtte nøjes med bronze.
Silja Kjølbo blev i rødbælteklasserne klubbens helt store medaljesluger, men der var alligevel ikke helt tilfredshed hos det lokale stortalent. For trods guld i individuel free style og par free style med Andreas Sørensen samt i par med Caroline Amby fra Risskov så pinte det Silja at det 'kun' blev til sølv i hendes individuelle gruppe efter en fejl i finalefiguren.
Amalie Benfeldt og Thomas Purup fortsatte deres dominans i free style gruppen for sortbælte par hvor det blev til guld. I den almindelige par gruppe blev det til sølv for parret og Amalie sluttede ranglistestævnet af med en bronzemedalje i den individuelle gruppe senior 1.
Positive takter var det også fra grøn/blåbæltegruppen for piger hvor Sofia Sørensen gjorde kæmpe fremskridt og sikrede sig en overraskende og flot sølvmedalje i en af stævnet stor grupper.
Udover medaljevinderne havde teknikholdet også Laura Nancke og Signe Damgaard i aktion, og de endte i finalen med lige udenfor medaljerne.
cns

Publiceret 01 November 2017 18:00