Generelt har det været en god sæsonstart i Skanderborg Svømmeklub. Pressebillede

Generelt har det været en god sæsonstart i Skanderborg Svømmeklub. Pressebillede

Skanderborg-svømmerne fik en god sæsonstart

Skanderborg Svømmeklub har åbnet med en kvalificering til Danske juniormesterskaber.

Skanderborg Svømmeklub var i lørdags til deres første stævne, Poseidon Sprint Cup i Skive, efter en god velfortjent sommerferie.
 
Svømmerne har kun været i vandet for at træne tre uger op til dette stævne, og med fokus på teknik var svømmerne spændte på at komme i vandet for at se niveauet.
 
 
Det blev noget af en god overraskelse da svømmerne fyrede den ene personlige rekord efter den anden af i vandet. metal blev det også til for Skanderborg Svømmeklub i løbet af dagen.
 
Den første kom hjem med hjælp af Sara Mette Kvitzau som svømmede sig til sølv i disciplinen 100m fly i tiden 1.33.15 som er en personlig rekord med 6 sekunder på det lange 50m bassin.
 
Der gik ikke lang tid før den blev fulgt op af Ida Kjærgaard som svømmede sig til en bronzemedalje med tiden 1.30.59 i 100m bryst.
 
Også den yngre del af svømmerne var repræsenteret da Kasper Petersen også i 100m bryst svømmede sig til en bronzemedalje i tiden 1.44.95 som også er ny personlig rekord på langbane.
 
Dagens sidste medalje blev taget hjem af Sofie S. Aaby Nielsen til hendes store overraskelse. Hun svømmede sin guldmedalje hjem i 100m fri i tiden 1.08.90.
 
Mads Iversen kvalificeret sig til de såkaldte “Superfinaler” ved at være i top 8 af alle drenge uanset alder til stævnet i disciplinen 50m fly. Dette gjorde han i tiden 33.25 som også gav ham en fjerdeplads inden for hans årgang.
 
I finalen forbedrede Mads Iversen sin tid til 29.81 som er ny personlig rekord og samtidig krav til Danske Juniormesterskaber i november.
boll-

Forude venter Vestdanske juniormesterskaber i Horsens. Pressebillede

Forude venter Vestdanske juniormesterskaber i Horsens. Pressebillede

null

Publiceret 11 September 2017 16:00