Det var i favoritdisciplinen 50 meter fly, at Lasse Dall svømmede sig til guldmedalje ved Vestdanske Mesterskab i Hjørning. Foto: Presse.

Det var i favoritdisciplinen 50 meter fly, at Lasse Dall svømmede sig til guldmedalje ved Vestdanske Mesterskab i Hjørning. Foto: Presse.

Svømning:

Skanderborgdreng svømmede sig til guldmedalje

Den lokale svømmer Lasse Dall stod øverst på præmiepodiet, da der sidste weekend i oktober var Vestdanske Mesterskaber i svømning

Af
Af Jonas Wrede Hansen

Der var i den grad noget at glæde sig over for svømmeren Lasse Dall fra Skanderborg, da han sidste weekend i oktober var til Vestdanske Mesterskaber på kortbane i Hjørring. Her blev det nemlig til en svømmeguldmedalje i favoritdisciplinen 50 meter fly.
Allerede ved fredagens indledende løb markerede den lokale svømmer sig. Her kvalificerede han sig til A-finalen i tiden 26,21 sekunder, hvilket var den bedste tid blandt juniorerne.
Ved lørdagens finalestævne svømmede han igen hurtigste juniortid i 25.69 sekunder, og dermed levede Lasse flot op til sin placering som nummer et på den danske juniorrangliste.
Lasse repræsenterer Odder Svømmeklub, og ved mesterskabet i Hjørring var han desuden i finalen i fem forskellige discipliner.
Næste store mål for Lasse Dall er de Danske Kortbanemesterskaber sidst i november i København. Her er han allerede kvalificeret i flere discipliner på bagrund af årets flotte resultater.

Info om Vestdanske Mesterskab

  • Det Vestdanske Mesterskab er et samlet mesterskab for de bedste svømmere fra Jylland og Fyn.

  • Det er derfor en rigtig god indikator for svømmernes niveau samt indplacering på de danske svømmeranglister. 


Publiceret 03 November 2014 09:00