Lørdag 8. november møder FC Skanderborg på udebane B1909, hvilket er årets sidste kamp i Danmarksserien. Foto: Arkiv.

Lørdag 8. november møder FC Skanderborg på udebane B1909, hvilket er årets sidste kamp i Danmarksserien. Foto: Arkiv.

FC Skanderborg fik tæsk på hjemmebane

FC Skanderborgs sidste hjemmekamp i år blev ikke nogen stor succes. Kalundborg tog fra Skanderborg med en sejr på 4-1

Af
Af Jonas Wrede Hansen

Det blev en kort fornøjelse for FC Skanderborg på førstepladsen i Danmarksseriens pulje 2. Efter weekendens runde er det lokale fodboldhold dumpet ned fra førstepladsen til en andenplads.
Lørdag 1. november blev det nemlig til et klart nederlag på hele 1-4 hjemme mod Kalundborg i årets sidste Danmarkserie-kamp på Wannafind Stadion i Skanderborg.
Det var derfor en tydelig skuffet cheftræner Jan Vingaard, der efter kampen udtalte sig til FC Skanderborgs web-tv:
"Jeg synes ikke, at vi er skarpe nok i dag, hverken offensivt eller defensivt. Jeg synes, vi mangler rigtig meget på dagen."

God start

Det var ellers FC Skanderborg, der først kunne juble. Allerede efter 12 minutter faldt kampens første mål, og det var en gultblusede skanderborgspiller, der satte den ind. Men flere mål fik hjemmeholdet ikke, og i stedet scorede Kalundborg hele fire gange.
"2-1-målet kommer ud af ingenting. Det er ligesom om, at der sker noget op i hovederne på spillerne, at nu skal de skynde sig at have ændret på det, og så bliver det åbent hus til sidst, Der må vi så bare sige, at der kollapser vi lidt ved 2-1 målet, selvom der er masser af tid til at få point ud af kampen," fortalte Jan Vingaard efter kampen til FC Skanderborgs hjemmeside.
Det store nederlag gør, at FC Skanderborg nu ligger nummer to i Danmarksseriens pulje 2 med lige mange point som FC Sønderborg på førstepladsen, der dog har en bedre målscorer.
Årets sidste kamp er lørdag 8. november, hvor FC Skanderborg skal en tur til Fyn for at spille topkamp mod B1909.

null

Publiceret 03 November 2014 11:00