Skanderborg Håndbold får ny hovedsponsor. Arkivfoto.

Skanderborg Håndbold får ny hovedsponsor. Arkivfoto.

Ny sponsoraftale giver arbejdsro

Damstahl ny topsponsor i Skanderborg Håndbold, der har fået fornyet tro på fremtiden

Af
Af Erland Rasmussen

"Det er et skulderklap og giver fornyet tro på, at vi kan blive ved med at have elitehåndbold i Skanderborg."
Sådan lyder det blandt andet fra formanden for Skanderborg Håndbold, Jens Christensen, når han kommenterer nyheden om, at stål-grossisten Damstahl a/s bliver ny topsponsor for de grønne.

Treårig aftale

Der er tale om en treårig aftale, der sikrer virksomheden eksponering på herreholdet, dameholdet og en række af ungdomsholdene.
Håndboldklubbens formand lægger ikke skjul på, at sponsoratet falder på et tørt sted.
"Det er jo ingen hemmelighed, at vi har kæmpet og stadig kæmper hårdt for at få økonomien til at hænge sammen, så for os betyder det alt, når en af byens store virksomheder på den måde vælger, at støtte op om vores projekt," siger Jens Christensen i en pressemeddelelse.
I den forbindelse fremhæver Jens Christensen, at aftalen er tre-årig. Det giver økonomisk arbejdsro, så klubben i højere grad kan fokusere på at udvikle klubben.

Ungdomsarbejde vigtigt

Hos Damstahl, der er Danmarks største grossist af rustfrit stål, er det i høj grad ungdomsarbejdet, man gerne vil støtte.
Damstahls administrerende direktør, Mikael Sthaalros, fremhæver Skanderborg Håndbold Elite Akademi og dets arbejde med at udvikle unge håndboldtalenter.
"Det arbejde er til glæde for dansk håndbold og samtidig noget, som vi i Skanderborg kan ranke ryggen over. Det vil vi gerne som lokal virksomhed være med til at støtte op om," siger Mikael Sthaalros, der tillige finder det vigtigt, at Skanderborg har elitesport.

null

Publiceret 29 August 2014 11:00