Det Gule Løb - Nu med hjælp til selvhjælp

Skanderborg Løbeklubs motionsløb, Det Gule Løb, støtter i år netværksgruppen Selvhjælp Skanderborg

Af
Grethe Madsen

Grethe Bo Madsen

Skanderborg Løbeklub arrangerer for tredje år i træk motionsløbet Det Gule Løb i Skanderborg bymidt og langs Skanderborg Sø.
Motionsløbet har til formål at samle penge ind til frivilligt arbejde, og i år går overskuddet til de frivillige bag netværksgruppen Selvhjælp Skanderborg, der hjælper mennesker i svære kriser med at komme i kontakt med andre i samme situation.
"Selvhjælp Skanderborg har fokus på at hjælpe mennesker i krise, for eksempel i forvindelse med sygdom eller dødsfald, med at komme i kontakt med hinanden. For disse mennesker kan deltagelse i selvhjælpsgrupper være af uvurdelig hjælp og være med til at give et nyt ståsted i livet," forklarer Kim Daasbjerg fra Skanderborg Løbeklub.
Alle indtægter i forbindelse med motionsløbet, der finder sted onsdag 27. august, går ubeskåret til Selvhjælp Skanderborgs arbejde med at etablere selvhjælpsgrupper.
Viceborgmester Frank Megabody sætter løbet i gang fra Kulturtorvet, inden løberne spurter ud på ruterne på henholdsvis fem og 10 kilometer.
Tilmelding til løbet kan ske på Skanderborg Løbeklubs hjemmeside, www.skanderborglobeklub.dk.
Du kan læse mere om Selvhjælp Skanderborg på www.selvhjaelpskanderborg.dk.

Publiceret 01 August 2014 07:00