Skanderborg Håndbold er begejstret over udsigten til en hjemmebane, der sikrer høje standarder for tilskuere og sponsorer.

Skanderborg Håndbold er begejstret over udsigten til en hjemmebane, der sikrer høje standarder for tilskuere og sponsorer.

Ny hal vækker kæmpe glæde

Fine forhold venter håndboldpublikum

Der er enorm begejstring i Skanderborg Håndbold, efter byrådet torsdag aften besluttede, at det nye byggeri på Fælleden kommer til at indeholde en dobbelthal med opvisningsbane med plads til 2000 tilskuere.

"Vi har efterhånden hørt om projektet i mange år, så det er voldsomt glædeligt, at det nu er et enigt byråd, der har vedtaget det. Jeg synes også, at det er en anerkendelse af vores arbejde med håndbolden, at det nu også facilitetsmæssigt kan bakkes op," konstaterer formand i Skanderborg Håndbold Jens Christensen.

Bedre forhold

Skanderborgs Liga herrer spiller en del af denne sæsons kampe i Forum Horsens, netop på grund af manglen på anstændige faciliteter i Morten Børup Hallen, og derfor er udsigten til en stor hjemmebane her i kommunen meget velkommen.

"Det er klart, at der også er en god økonomi i det, fordi vi bedre kan servicere vores tilskuere og sponsorer. Det giver muligheder. Der er nok mange, der rent faktisk undlader at tage til håndbold på grund af serviceringen og manglen på ordentlige parkeringsforhold," mener Jens Christensen.

På lørdag kl. 16 møder Skanderborg Håndbold Ribe-Esbjerg HH i Morten Børup Hallen.
Inden kampen vil borgmester Jørgen Gaarde (S) i et indlæg orientere om det kommende projekt.

Byggeriet er foreløbigt planlagt til at starte i februar 2014 og forventes afsluttet i maj 2016.

Publiceret 25 September 2012 08:00