Arkivfoto

Arkivfoto

Årets bedste hop

Ukraine Open var årets sidste konkurrence for Maj Lund Jepsen fra Skanderborg Vandski Klub

Det blev til en fjerdeplads og årets bedste hop. da Maj Lund Jepsen var til Ukraine Open, som er årets sidste store konkurrence for Maj Lund Jepsen. Alle topløberne fra EM og forrige uges World Cup deltog, og Maj klarede sig atter meget flot.
I den indledende runde hoppede Maj sit bedste hop i år med 52 meter – kun 10 cm fra hendes person bedste resultat – og det sikrede hende en suveræn 2. plads 2 meter foran løberen på 3. pladsen og kun 40 cm kortere end June Fladborg med 52,4 meter.
I finalen fik Maj desværre ikke timingen helt på plads, og hun måtte med et hop på 49,9 meter ?nøjes? med en fjerdeplads, mens June gentog sejren fra EM med et hop på 52,9 meter.
Ærgerligt for Maj, at hun var bedst i den indledende runde, da hendes 52 meter kun blev overgået af June. Til gengæld tæller det med på verdensranglisten, som er gennemsnittet af løberens to bedste hop ved to forskellige konkurrencer indenfor ét år.
Majs næste store opgave bliver nu at afslutte sin uddannelse som fysioterapeut, hvilket hun forventer at gøre i januar 2011. Herefter vil Maj bruge foråret til at få formen til at kulminere ved EM og VM, hvor hun vil forsvare sine bronze-medaljer.

Publiceret 13 September 2010 17:30