Anna, Sanne og Lis var bedst hver for sig, da de lukkede og slukkede Smukfest 2019. Foto: Per Bille

Anna, Sanne og Lis var bedst hver for sig, da de lukkede og slukkede Smukfest 2019. Foto: Per Bille

Anne, Sanne og Lis gav den liiiige rigeligt...

Det fungerede klart bedst, når Anne, Sanne eller Lis sang hver for sig

Af
Claus Sonne

Tre af dansk musiks førstedamer, Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen lukkede og slukkede Smukfest 2019 på Bøgescenerne. Og det var en blandet fornøjelse.

Man kan altid diskutere, hvor attraktivt det som kunstner er at indtage en scene og en festival som de allersidste efter fem dages regnvejr. Der var nemlig rigeligt med plads foran scenen.

Se Per Billes billeder fra koncerten her:

De tre sangere har hver især en stribe af hits, de kan fyre af. Det gjorde de så - og ofte sang alle tre med. Med blandet succes. Det fungerede nemlig helt klart bedst, når en af de tre fik lov til at synge alene.

En anden udfordringer var det medbragte orkester. Flere gange blev musikken ganske enkelt for høj og overdøvede sangen. Andre gange blev numrene ganske enkelt overlæssede.

Det virkede som om, at formålet var at give hver enkelte medlem af orkesteret fem minutter i rampelyset. Det førte til nogle alt for lange numre, og eksempelvis startnummeret 'You're Crazy' blev ved og ved og ved...

Når det så er sagt, så kommer Anne, Sanne og Lis med nogle bagkataloger, der er garanti for gode oplevelser for deres fans - og der blev da også skrålet med og danset en cha-cha-cha ude i søndagsmørket.

Publiceret 12 August 2019 10:00