TV: Vandt nøgen-kanoræset for anden gang:

"Det handler om æren!"

Otte personer smed kludene og hoppede i søen ved KærligHeden til Caspers Kanoræs. En gammel kending løb med sejren

Af
Christina S. Johansen

Tusindvis af fortrinsvis unge mennesker ventede og ventede og ventede på det efterhånden legendariske Caspers Kanoræs på søen ved Kærligheden.

Med 25 minutters forsinkelse dukkede dagens konferencierer Julie Ølgaard og Mark Le Fêvre endelig op.

"Jeg tager på mig, at vi er blevet forsinkede. Jeg er skide ked af det. Jeg skulle have været i bil fra Aarhus, men bilnøglerne ligger i en taske i et tog i Fredericia. Så det er supertjekket, men nu er vi i gang, og det bliver pissesjovt," sagde Julie Ølgaard til de ventende masser.

Herefter blev de fire deltagende hold af to personer præsenteret og årets kanoræs gik i gang.

Det handler om æren

Fra starten gik, stod det hurtigt klart, at et hold bare var en tand bedre i form til dagens udfordringer.

Hold nummer to med Skanderborg-gutterne Kristoffer Drejer og Niklas Winther Rasmussen var de første til at hejse deres telt, og derfra tog de føringen. De vandt i overlegen stil og er dermed sikret en billet til næste år.

"Det er pissefedt, men faktisk har jeg slet ikke brug for en billet, da jeg arbejder her. Jeg kan bare godt lide æren – det er en fed lykkefølelse," sagde Kristoffer Drejer, som faktisk har stillet op i kanoræset tre gange og endda også vundet det tilbage i 2016.

Tvivlen meldte sig

Det var da også ham, som måtte hive lidt i kammeraten Niklas Winther Rasmussen for at overbevise ham om, at han skulle være med i år.

"Altså i søndags synes jeg, at det var en rigtig god idé, og jeg gav hånd på, at jeg ville være med, meeen så begyndte tvivlen da at melde sig," siger Niklas Winther Rasmussen med et grin.

Da hele herligheden var ovre, var begge kammerater glade for, at de turde stille op til kanoræset splitternøgne. Netop nøgenhedsdelen rørte dem egentlig ikke, fortalte Kristoffer Drejer.

"Jeg har ikke noget at skjule. Vi har jo heller ikke noget, som folk ikke har set før."

Publiceret 09 August 2019 16:30