TV: Johanne krammede og kælede med Robbie på scenen

Mon ikke superstjernen efterhånden kan genkende Johanne, som han nu har hevet op på scenen hele tre gange

Af
Grethe Bo Madsen

En tur i sofaen med Robbie Williams siddende ovenpå og frit lejde til at gramse og nusse superstjernen, mens han sang Sinatras 'Something Stupid' til hende - og sluttede af med ordene 'I love you'.

Johanne fra Aarhus må være den heldigste pige foran Bøgescenerne onsdag aften, da Robbie Williams - igen-igen - valgte hende ud til at komme en tur op på scene til krammer og smækkys.

Og Johanne må siges at være ret rutineret i at forcere barrieren og klatre op på scene, for det var nemlig 3. gang, hun blev den udvalgte 'blond lady' til at gøre Robbie selskab på scenen.

Lagde hænderne på superstjernens numse

Tilbage i juli 2013 skrev vi i Lokalavisen om, hvordan Johanne - iført små skriggule shorts og en trøje med et billede af Robbie Williams - blev revet op på scenen til Robbie Williams koncerten i Parken i København.

Også dengang krammede og nussede hun alt, hvad hun kunne komme til og var ikke sen til at lade sine hænder glide ned over superstjernens numse for at lade dem hvile der et godt stykke tid til stor hujen fra et begejstret publikum.

Men det er ikke de to eneste gange. Til Stiften.dk fortæller Johanne selv, at hun faktisk har været inviteret op på scenen endnu en gang under en Robbie Williams koncert i Danmark.

What a lucky girl.

Publiceret 08 August 2019 17:30