30 års jubilæum hos Jysk Sengefabrik

Artiklens øverste billede
Arne Hansen blev fejret mandag på Ry Sengefabrik. Her er han flankeret af Alexander Brunsø (tv) og Lars Brunsø. Pressefoto

Ry Sengefabrik - tidligere Akva Waterbeds - kunne mandag 10. januar for første gang nogensinde fejre et 30-års jubilæum. Arne Hansen kunne denne dag se tilbage på 30 år som polstrer på virksomheden.

Vi er rigtig stolte over at kunne fejre 30 års jubilæum for polstrer Arne Hansen. Da han startede her, var han 21 år, og nu er han altså 51. En altid meget kompetent og vellidt kollega, der også er sikkerhedsrepræsentant.

Lars Brunsø, stifter og indehaver af Ry Sengefabrik

Jubilæet blev fejret med morgenkaffe og brød i kantinen, hvor Arne foruden blomster fik en flot gave af personaleforeningen og ekstra 12.500 kr. i lønningsposen i januar.

»Vi er rigtig stolte over at kunne fejre 30 års jubilæum for polstrer Arne Hansen. Da han startede her, var han 21 år, og nu er han altså 51. En altid meget kompetent og vellidt kollega, der også er sikkerhedsrepræsentant,« fortæller Lars Brunsø, stifter og indehaver af Ry Sengefabrik.

»Da Arne Startede her den 9. januar 1992 var vores søn Alexander 3 år. Nu er det Alexander og hans bror Oliver, der er ved at træde i karakter som næste generations ejere af Ry Sengefabrik,« tilføjer han, der selv kunne have fejret 40 års jubilæum i september 2021, hvis ikke corona havde spændt ben for det.

bo

Læs også

Del artiklen