Tiltalt i retten: Slog og sparkede på bevidstløs mand

Retten i Horsens måtte i sidste uge udsætte en sag om trusler, vold og spark ved Søbadet i Skanderborg 5, juni sidste år, fordi to vidner ikke dukkede op.

Artiklens øverste billede
Arkivfoto: Thor Hedegaard.

Trusler med en foldekniv, flere slag med en vodkaflaske og spark mod en bevidstløs ung mand samt slag mod en anden ung ved Søbadet i Skanderborg 5. juni sidste år.

Det er noget af det, som en 20-årig mand med bopæl i Skanderborg er tiltalt for ved retten i Horsens.

I sidste uge fortalte han sin version af, hvad der skete den nat. Han forklarede, at han ikke begik noget groft overfald, og at der i hvert fald ikke var nogen kniv indblandet. Han langede ud efter de to ofre i selvforsvar, fordi de var provokerende.

De to ofre kom dog med helt andre forklaringer. Den ene forklarede, at han gik op imod den tiltalte, som ankom sammen med flere venner natten til den 5. juni. Efter lidt tid blev han først truet med en foldekniv, så slået bevidstløs med en vodkaflaske, og så husker han ikke mere. Hans kammerat forklarede, hvordan samme mand slog med vodkaflasken en ekstra gang og bagefter sparkede vennen to gange.

»Jeg gik derhen og spurgte ”hvad sker der?”, og så blev jeg skubbet. Han slog mig også i ansigtet med en flaske, så jeg blødte« forklarede vennen til det første offer.

Tre vidner afgav også forklaring, mens to vidner slet ikke dukkede op. Derfor bad sagens anklager om at få sagen udskudt.

En ven til de to ofre og to kammerater fortalte også i retten, hvad de så. To vidner dukkede slet ikke op, og af den grund valgte sagens anklager at bede om at få sagen udskudt.

Læs også

Del artiklen