Legestue i Højvangen

Tilbud til forældre og til bedsteforældre, der gerne vil lave noget hyggeligt med børnene.

Artiklens øverste billede
Kirken i Skanderborg starter sammen med en gruppe forældre legestue i dagtimerne. Pressefoto

Et nyt tilbud om legestue i dagtimerne i Skanderborg starter op fredag 7. januar.

Det er kirken i Skanderborg, der sammen med en gruppe initiativrige forældre, står bag tilbuddet, som fra starten af januar åbner fredage i ulige uger fra kl. 9-11 i Kirkecenter Højvangen.

Legestuen henvender sig dermed primært til forældre, der hjemmepasser, har en fridag med deres barn eller til bedsteforældre, der gerne vil lave noget hyggeligt med deres børnebørn.

Et sted at mødes

Kirke- og kulturmedarbejder Hanne Ortvad-Larsen fortæller i en pressemeddelelse:

»Vi fik en forespørgsel fra en gruppe forældre, der hjemmepasser deres børn, og som mangler et sted at mødes. Det initiativ byder vi selvfølgelig velkomment. Legestuen er tænkt som en oplagt mulighed for at nye sociale fællesskaber og bekendtskaber kan opstå for både børn og forældre. Og så bidrager vi som kirke hver gang med et par fortællinger, sange og lege, som man kan deltage i. På den måde bliver der også mulighed for at lære kirkens sangskat og fortællinger at kende på en hyggelig og uformel måde,« siger Hanne Ortvad-Larsen.

Det er gratis at deltage i legestuen, og det kræver ikke tilmelding – man skal bare møde op.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Skanderborg direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Uge-Bladets nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Uge-Bladet på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Del artiklen