Skanderborg bliver ekstra julet i år

Cityforeningen har købt 50 juletræer til byen. Borgere, butikker og institutioner kan frit pynte træet og dermed pynte Skanderborg op til jul.

Artiklens øverste billede
Birte Jensen (Tv) og Pia Ørholst fra Cityforeningen havde sjov med at sætte de mange juletræer op. Træerne er til hele byen, Foto Grethe Bo Madsen

Måske du allerede har lagt mærke til, at der er kommet julelys op. Du har måske også lagt mærke til de mange grantræer, der står langs Adelgade?

Grantræerne er skænket af Skanderborg Cityforening, der i den grad skruer op for julehyggen i år. For udover grantræerne, så udlover de også en kæmpe shoppe tur til en heldig vinder. Det vender vi tilbage til om lidt - men læs endelig videre, for der er gaver for 25.000 kroner at vinde.

Vi har valgt at gøre lidt ekstra ud af julen i år. Det gør vi i håbet om, at familier, institutioner og butikker kan samles på gaden, og være med til at pynte byen

Jens Juhl, formand Skanderborg Cityforening

Byen pynter sammen

»Vi har valgt at gøre lidt ekstra ud af julen i år. Det gør vi i håbet om, at familier, institutioner og butikker kan samles på gaden, og være med til at pynte byen,« siger formand for Skanderborg Cityforening Jens Juhl.

Cityforeningen har sat 50 grantræer op, og ideen er så, at butikker, borgere, institutioner medvidere kan tage ejerskab på et træ. Og hvis man vil, så må man tage træet med hjem den 23. december

»Hvis eksempelvis familien Andersen kommer forbi et træ, så kan de sætte en seddel på det og sige, at det træ, det vil vi gerne have. Så kan de pynte træet med hvad, de gerne vil have. Det kan også være en børnehave, der sammen får pyntet et af træerne med perleplader eller noget andet, som børnene har lavet,« fortæller Jens Juhl.

Tag træet med hjem

Så man kan altså få et helt gratis juletræ. Hvis man vil det, så skal man lige gå på biblioteket og melde sig. Så vil personalet på biblioteket sørge for at holde styr på, hvor mange juletræer, der bliver hentet den 23. december.

Det vil også være helt oplagt for butikkerne, at pynte træerne og skabe julestemning på Adelgade. Her på Ugebladet pynter vi træet foran redaktionen med røde sløjfer og lyskæder.

»Det her er et forsøg på at sætte bevægelse i byen og få et sammenhold om at pynte byen til jul,« fortæller Jens Juhl, der også selv planlægger at pynte træet foran sin egen butik - Chokoladefabrikken.

Vind gaver for 25.000 kroner

Og der er flere julegodter i posen fra Cityforeningen. Ja det er nærmest julegaveregn. Du har nemlig muligheden for at vinde gaver for 25.000 kroner fra byens butikker. Det er 25.000 kroner, du kan bruge på en enkelt dag.

Du deltager i konkurrencen ved ved at handle i de tilmeldte butikker de tre adventssøndage i december. Her kan du melde dig til konkurrencen. Vinderen trækkes søndag den 19. december og er det dig, så bliver du ringet op.

Shop amok den 22. december

Onsdag den 22. december bliver du hentet i en flot bil, og så bliver du kørt rundt mellem butikkerne, hvor du selv vælger gaver for 25.000 kroner.

Du skal shoppe i følgende butikker - det er også her du tilmelder dig konkurrencen.

Hugo Mortensen, Zjoos, Mr. Bjerg, Mit Hjerterum, Bruun Bruun, Chokolade-fabrikken, Amalia, Feel Home, Kop & Kande, Salon Skanderborg, Helsekosten, Punkt1, Skoringen, Bog & Idé, Synoptik, Plakat Werket, Matas, Føtex

Shopping dagen foregår med passende afstand og i forhold til de aktuelle COVID-19 restriktioner.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen