Oh Happy Day i Stilling

Når Rune Herholdt løfter dirigentstokken til gospel workshop i Stilling Sognegård, så er det en af landets mest erfarne gospelinstruktører, der tager over og sætter bruset i gang sammen med sin medbragte pianist.

Artiklens øverste billede

Det er sundt at synge, og netop nu har efterårsglade sangentusiaster muligheden for at gøre noget godt for sig selv og andre, når Rune Herholdt gæster Stilling Sognegård.

Lørdag 13. november kl. 9-17 er der gospelworkshop for alle. Man skal ikke være professionel sanger for at være med og have det sjovt, når workshoppen sætter i gang.

Kram din nabosanger, få et skud af kærlighedshormonet oxytocin, grin dig til en stressnedsættende omgang endofiner, skru op for dopamindroppet efter en lang grå efterårsuge og oplev serotoninet sætte ind.

Rune Herholdt, cand. mus. fra Det Jyske Musikkonservatorium og dirigent for Århus Gospel Singers

Smilet vokser

»Kram din nabosanger, få et skud af kærlighedshormonet oxytocin, grin dig til en stressnedsættende omgang endofiner, skru op for dopamindroppet efter en lang grå efterårsuge og oplev serotoninet sætte ind, mens fællesskab, musik og godt humør får smilet til at vokse,« lyder anbefalingen fra Rune Herholdt. Han er til daglig cand. mus. fra Det Jyske Musikkonservatorium og dirigent for det 200 mand store Århus Gospel Singers.

Dagen kulminerer med værkstedskoncert lørdag eftermiddag kl. 16 i sognehuset, når lejlighedskoret viser, hvad de har arbejdet med.

»Mange har lyst til at synge, men tror ikke de er gode nok. Til workshoppen er alle velkommen, både de, der har sunget i mange år, og også de der blot har lyst til at være med og mærke bruset,« slutter Rune Herholdt.

Tilmelding til gospelworkshoppen kan ske til pora@km.dk. Deltagerprisen er 250 kr., som ud over selve gospelsangen også inkluderer mad og drikke i dagens løb.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Skanderborg direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Uge-Bladets nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Uge-Bladet på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Del artiklen