Skanderborg Håndbold får ny guldsponsor og fordelspartner

FamilieTestamente bliver fordelspartner og guldsponsor for Skanderborg Håndbold, og DreistStorgaard Advokater bliver en del af Skanderborg Aarhus Business Netværk.

Artiklens øverste billede
DreistStorgaard Advokater og FamilieTestamente er blevet guldsponsor og fordelspartner for Skanderborg Håndbold. Foto: Presse

Skanderborg Håndbold har netop indgået en ny sponsoraftale med advokatfirmaet DreistStorgaard Advokater og FamilieTestamente indgår aftale med Skanderborg Håndbold.

»Vi glæder os fra klubbens side rigtig meget til samarbejdet med FamilieTestamente ApS, og vil i den kommende tid fortælle lidt mere om de muligheder, klubbens medlemmer og frivillige vil have for at få gode rabatter og samtidigt støtte klubbens ungdomsarbejde,« fortæller Jens Christensen, formand for Skanderborg Håndbold.

Ud over sponsoratet til Skanderborg Håndbolds Ligakvinder, bliver FamilieTestamente også FordelsPartner i klubben, oplyser algsdirektør Thomas Funch fra FamilieTestamente.

»Vi har valgt at støtte netop Skanderborg Håndbold, fordi vi som virksomhed deler mange af de værdier, som Skanderborg Håndbold afspejler: Fællesskab, tryghed for familier og fokus på fremtiden,« siger han i en pressemeddelelse.

Det bliver DreistStorgaards Aarhus-afdeling, der deltager i Skanderborg Aarhus Business Netværk. Erhvervsnetværket ligger i god tråd med advokatfirmaets DNA om at tage del i lokalområdet.

»Vi har en lang tradition for at støtte op om forenings- og erhvervslivet i vores nærområde samt støtte initiativer, der fortjener en håndsrækning. Vi vil gerne være med til at skabe vækst i det område, vi lever i og er en del af. Derfor lægger vi stor vægt på at være i tæt dialog og i samarbejde med lokale virksomheder og foreninger. Det giver liv til gavn for os alle sammen,« fortæller Johnny H. Madsen, advokat og partner i DreistStorgaard Advokater.

bo

Læs også

Del artiklen