Ny mand ved roret i byggemarked

Stark Skanderborg har fået ny direktør

Artiklens øverste billede
Morten Albæk Jørgensen er ny direktør i Stark. Foto: Privat

Stark i Skanderborg har fået ny direktør. Morten Albæk Jørgensen står nu i spidsen for byggemarkedet, som han håber at gøre til de lokale håndværkeres fortrukne.

Han har de seneste fire år arbejdet i Stark både som sælger og salgschef, og med den nye titel er der også kommet flere ambitioner for byggemarkedets fremtid.

Det handler ikke nødvendigvis om priser - de er ens for alle byggemarkeder, men om at kunne afsøge andre former for ændringer til kundernes fordel

Morten Albæk Jørgensen, ny direktør for Stark i Skanderborg

»Jeg håber at kunne videreføre de gode relationer, men også skabe nye og sørge for, at give den samme loyalitet tilbage til vores kunder, som de har vist os,« siger Morten Albæk Jørgensen.

For nu kommer kunderne ikke til at mærke de store ændringer i forretningen, som han i øvrigt er stolt af at skulle videreføre, men med tiden håber han at kunne analysere markedet, så det bliver muligt med nye tiltag til de lokale kunder.

»Det handler ikke nødvendigvis om priser - de er ens for alle byggemarkeder, men om at kunne afsøge andre former for ændringer til kundernes fordel,« siger han.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen