Rush på at blive medlem af ny vinterbadeklub

På få timer var samtlige 300 medlemspladser i Vinterbybadet optaget.

Artiklens øverste billede
På kort tid blev de 300 pladser i Vinterbybadet optaget, og til november er klubben klar til det kolde gys. Foto: Wulff

Vinterbybadet kom forrygende godt fra start søndag formiddag. På bare tre timer blev samtlige pladser i foreningen besat.

Vores argument om, at der er plads til to badeklubber i Skanderborg, er i hvert fald blevet bekræftet

Bent Andersen, bestyrelsesmedlem af Vinterbybadet

»Fra 0-300 på lidt over 3 timer! Vi er i bestyrelsen meget overvældet over den enorme interesse, der er for vinterbadning i Skanderborg. I Vinterbybadet er vi nu 300 medlemmer samt de syv bestyrelsesmelemmer. I Skanderborg Vinterbadeklub ved Vestermølle er der 200 medlemmer, så tilsammen er vi over 500. Så vores argument om, at der er plads til to badeklubber i Skanderborg, er i hvert fald blevet bekræftet,« siger Bent Andersen, der sammen med den øvrige bestyrelse brugte søndagen på at tage godt imod de nye medlemmer.

»Nu venter vi kun på at MT Højgård får bygget vores sauna. Vi har været så heldige at flere lokale virksomheder har støttet os økonomisk. Det betyder, at vi kan få etableret undervandslys ved badetrappen. Der er flere som er lidt udtrykke ved at gå i det kolde mørke vand tidligt om morgenen eller om aftenen. Vi kan også installerer højtalere i saunaen til brug ved mindfulness, saunagus og oplæsning i saunaen. Og vi kan også sende vores saunagus mestre på kursus, så de er helt klar til vi åbner i november. Vi er dybt taknemlige for den enorme støtte,« understreger han.

Vi vil gerne kunne tilbyde mindfullness, saunagus og andre events. Når vi får startet sæsonen godt op, så åbner vi op for at alle, som har lyst til at prøve vinterbadning, får mulighed for det

Bent Andersen, bestyrelsesmedlem af Vinterbybadet

Vinterbybadet vil både være en traditionel vinterbadeklub med koldt vand, sauna og rum for at koble af fra en travl hverdag, men den vil også spille på andre strenge:

»Vi vil gerne kunne tilbyde mindfullness, saunagus og andre events. Når vi får startet sæsonen godt op, så åbner vi op for at alle, som har lyst til at prøve vinterbadning, får mulighed for det. I praksis kommer til at foregå på den måde, at der kan købes dagsbilletter på vores hjemmeside,« forklarer Bent Andersen, der lover, at klubben vil komme med mere information på sin hjemmeside, så snart man har det fulde koncept på plads.bo

Læs også

Del artiklen