Ny vinterbadeklub åbner for medlemstegning

Artiklens øverste billede
På søndag kl 11.00 åbnes der op for at kunne melde sig ind i den nye vinterbadeklub i Skanderborg, Vinterbybadet. Foto: Rasmus Flindt Pedersen

På søndag kl 11.00 åbnes der op for at kunne melde sig ind i den nye vinterbadeklub i Skanderborg, Vinterbybadet - som får adresse i Byparken 4. Det fortæller foreningen.

»Vi har den første sæson lagt et loft på 300 medlemmer. Vi skal lige se hvordan det kommer til at fungerer. Det er vigtigt at der er god plads til alle i saunaen. Så medlemmerne får en god oplevelse. Bestyrelsen ligger også meget vægt på at vi får en god kultur i klubben. Hvor vi lægger vægt på at der plads til alle. Vi behandler hinanden som vi selv ønsker at blive behandlet. Når vi sidder i saunaen og kun er dækket af et håndklæde, så mødes vi alle på samme sted. Om du er direktør eller så syg du ikke kan arbejde. Det er der ingen som kan se. Det giver en masse gode snakke på tværs af tro og politisk overbevisning. Og det er enormt berigende, det giver grobund for nye relationer,« lyder det.

Der står mange flere informationer på vores hjemmeside www.Vinterbybadet.dk.

Du kan også følge facebookside Vinterbybadet Skanderborg.

Bybadets sauna forventes i øvrigt at stå varm og færdig i begyndelsen af november.

Læs også

Del artiklen