Himmelbjerget: Corona har udfordret planlægning

Alle Himmelbjerg-interessenter inviteres 'snarest' til møde om bjergets udvikling.

Artiklens øverste billede
Coronapandemien har udfordret arbejdet med de planer, der skal bane vejen for den planlagte udvikling af Himmelbjerget. Foto: Wulff

Først i juni skulle for-analysen af planerne for Himmelbjerget have været klar. Det var den ikke, og coronaen har skylden. Det forklarer borgmester Frands Fischer (S).

Vi har forsøgt at skubbe tingene, men det har bare ikke kunnet lade sig gøre

Frands Fischer (S)

»Vi må bare erkende, at det ikke har været muligt at holde de møder, der var planlagt. Det gælder både med RealDania, konsulenter og interessenter,« siger Fischer og uddyber:

»Med alle de følelserne, der er i spil i forhold til udviklingen af Himmelbjerget, så kommer online-møder til kort. I det her tilfælde skal vi sidde over for hinanden, hvilket ikke har været muligt pga. corona. Vi har forsøgt at skubbe tingene, men det har bare ikke kunnet lade sig gøre.«

Frands Fischer forklarer, at alle Himmelbjerg-interessenter vil blive indkaldt til et møde ’snarest’.

»Her skal vi tage en snak om foranalysen, og den kommer til at tage udgangspunkt i det forståelsespapir, der foreligger. Planen er, at det arbejde skal laves frem mod oktober 2021. Og ja, det har taget for lang tid, men det har coronapandemien stukket en kæp i hjulet på,« siger han.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen