Se billeder:

Skanderborg kæmpede for brystkræften

Lyserød lørdag trak mange til byen

Kulturhuset i Skanderborg lagde lørdag aftenrammer til, da Lokalavisen og Skanderborg Cityforening rundede Lyserød Lørdag af med arrangementet Girls Night Out.
"Girls" i alle aldre var mødt talstærkt op til helaftensarrangementet, hvor Lokalavisens konferencier Morten Hansen med en sikker hånd og butterfly bød velkommen til showet, hvis formål var at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelses kamp imod brystkræft.
Skanderborg Cityforenings efterårs modeshow åbnede den lyserød aften, da catwalken stilsikkert blev indtaget af modellerne fra Pia Graff, Bruun Bruun, Stof & Sy, Intersport, Mamelukken, samt Profil Optik og Zjoos. Publikum kunne fra stolerækkerne i Kulturhusets store sal beskue efterårets hotteste trends indenfor solbriller, sko, tasker og tøj til både hverdags, fest- og sportsbrug.
Og det var ikke kun det kvindelige køn der havde fundet vej til catwalken. Mathias Schjødt, Daniel Flyger og Mathias Aakjær, topscorerne fra FC Skanderborg gav modeshowet en ekstra dimension og sluttede modeshowet af med at skyde tusindvis af rosenblade ud i salen. Efter modeshowet var der en kort pause, hvor publikum fik smagt Skanderborgs største lagkage på 2,4 m2 doneret af Føtex.
Efter pausen præsenterede Lokalavisen og Loop Fitness i Skanderborg en veloplagt Charlotte Bircow som gik på scenen og leverede et medrivende foredrag, som blandt andet gav de fremmødte et meget personligt indblik i hendes brystkræftsforløbs op- og nedture. Den populære foredragsholder delte, på en motiverende og inspirerende måde, ligeledes ud af hendes erfaringer og gode råd om både mental og fysisk træning.
Festen forsatte med afterparty på Restaurant Søren*s, hvor de lyserødt oppyntede rammer blev fyldt til bristepunktet med kvinder og lyserøde cocktails, som sammen med dj'ens 80'er og 90'er toner derved rundede Lokalavisens Lyserød Lørdag af på fornemmeste vis.

null

Publiceret 08 October 2012 15:30