Sølund Musik Festival. Arkivfoto.

Sølund Musik Festival. Arkivfoto.

Sølund Musik Festival får ny hovedsponsor

Forsikringsselskabet Nem Forsikring støtter i de næste tre år

Af
Af Christina H. Langpap

Sølund Musik Festival har haft det økonomisk svært på det seneste, men nu lysner det. Festivalen har netop fået en ny hovedsponsorer i forsikringsselskabet Nem Forsikring.
"Jeg blev kontaktet af Nem Forsikring, der fortalte at de gerne ville støtte festivalen, fordi det passer ind i deres ønske om at styrke sociale tiltag i nærmiljøet. Det betyder at vi får penge til at lave festival for, mens Nem Forsikring får mulighed for at sætte en tyk streg under at de støtter op om et af de enestående projekter, der præger vores lokalsamfund. Det er et helt fantastisk skulderklap at de uopfordret har valgt at støtte vores projekt, som vi arbejder benhårdt for," fortæller en glad formand for festivalen, Lasse Mortensen.
"Sølund Festival har haft nogle svære år, men den livsbekræftelse og glæde, som festivalen har skabt siden 1986, er noget, der ikke er ændret på. Ved at støtte festivalen kan vi være med til at skabe forbedrede rammer for en gruppe af mennesker, der har brug for det frirum, som Sølund Festivalen skaber for dem," siger Jesper Tjørnager Jakobsen, der er fra Nem Forsikring.

null

Publiceret 28 April 2012 11:00