Pernille Vermund besøgte Skanderborg

Artiklens øverste billede
Pernille Vermund (tv) var i weekenden på rundtur i Danmark for at støtte op om de lokale kandidater til regions- og byråd. Lørdag besøgte hun Skanderborg, og Karina Kirk, der er spidskandidat for Nye Borgerlige i Skanderborg, tog imod. Privatfoto

Lokalforeningen i Nye Borgerlige Skanderborg-Odder-Samsø fik lørdag besøg af partileder Pernille Vermund, som i øjeblikket rejser land og rige rundt for at give sin støtte til de mange kandidater, der fører valgkamp for at få en plads i landets byråd for første gang.

Spidskandidaten i Skanderborg, Karina Kirk - som også stiller op til regionsrådsvalget 16. november - var også på gaden den råkolde formiddag for at tale lokalpolitik og nærdemokrati.

»Vi hilste på en masse gode mennesker i byen, som er glade for at have fået et alternativ til de nuværende partier i byrådet, for der er et stort behov derude for nye løsninger,« siger Karina Kirk

»Det er jo sådan, at hvis du stemmer på det, du plejer, så får du mere af det samme, og Nye Borgerliges fremgang har jo med al tydelighed vist, at vi er mange, som har fået nok af snak og nu efterspørger reel handling - også på lokalt plan.,« tilføjer hun.

bo

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen